tobiasz15 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 czesc mam kilka spraw ale dotycza teog samoego. 1 jak ustawic pamięć do AGP w Riva Tunerze albo innym programem bo u mnie w biosie nie ma takiej opcji:( 2.sprawa to mam radeona8500LE i standardowe zagary jakie mi pokazuje to 255na440mhz pamięci kręcoą się barrdzo słabo bo tylko do 455mhz a są to 4ns samsungi a karta jest id SuperGrace ściągnąlem sobie coś takiego jak FlashRadeon do tego supergrace ale boje się ją zflashoać bo wogole nie wiem co to znaczy i nie wiedział bym co zrobic jak by komp nie wstał jak to cś ruchamaiam to wyskakuje mi okiengo MS DOS i takie coś pisze ->[/img]C:WINDOWSPulpitbez nazwy.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 kurde ajk sie wstawia screny??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 poczytaj w faq. ogolnie tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...