Szalony Ahmed Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Szukam kostek do swojego PieCa i trafiłem na tę aukcję http://allegro.pl/item98274988_nowa_pamiec...ka_jakosc_.html Ktoś spotkał się z takimi GEILami (o ile to w ogóle geil) i czy warto to kupić (coś podejrzanie tanie) ? Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Szalony Ahmed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Eeeee co to jest ?! :) Wszystkie GeILe jakie widziałem to były w radiatorkach.... może tym pozdejmowano ?? :D :D Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 to sa pamieci firmy GP (czyt. "no-name"), jak nie bedziesz krecił to ci stykną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Te pamieci wygladaja jakby pozdejmowano z niej radiatorki. Ale to nie są Geile, bo oni remarkują kości na "GEIL: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Te pamieci wygladaja jakby pozdejmowano z niej radiatorki. Ale to nie są Geile, bo oni remarkują kości na "GEIL:mam gdzieś sdjęcia bliższe tych pamięci, i to raczej ślady po środku używanym przy lutowaniu-były poprawiane? Gość jest niezły- pisze ze to GEIL, a to inna firma, która ma takie same inicjały, ale nie jest producentem tylko resellerem , z ich oferty wyglada to jak jakaś firemka sprzedająca resztówki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...