Jackuzy Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Problem polega na tym ze po podlaczeniu napędu USB (pendriva USB czy jakiegokolwiek Mass Storage np aparatu foto czy MP3 playera) wykrywa urządzenie, jest ikonka usuwania ALE nie ma dysku w moim komputerze..po przejsciu do wlasciwosci urządzenia i kliknieciu na woluminy wyswietla tak jakby tych woluminów nie widział...lub nie chciał widziec...(pojawia sie ze jakieś cos jest ale zadnych danych na ich temat brak ani dostepu do nich ) Czy jest szansa że ktos mi pomoże to zrobić bo musze mieć jak przezucić zdiecia na HDD...do szkoly sa mi potrzebne..a mecze sie z tym juz drugi tydzień i juz zaczynam mieć wizje REINSTALACJI ktorej wolal bym uniknąc z prostego powodu....KUPA ZAINSTALOWANYCH POTRZEBNYCH RZACZY...które musial bym instalowac znowu....a nie mam ochoty tego robic (blee)... Z tad ten temat :D Może znajdzie sie ktoś wiele wiedzacy i mi pomoże?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Windows98 ma problemy z obsługa USB, zainstaluj XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 i sp2 na te xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) heh no to powiem wam panowie że mam XP z sp2 :-P sorka ze nie wspomnialem wczesniej..... A na lapku z Windą 98 wszystko jest ok (zreszta na drugim lapku z taka sama winda tez....) dlatego podejzewam bład systemu tym bardziej ze wczsniej dzialalo bez zarzutu (czyli jakieś 3 tygodnie temu ostatnio)..... Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Jackuzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja bym kombinował coś w kierunku instalacji sterów do USB... najsamprzód :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja bym kombinował coś w kierunku instalacji sterów do USB... najsamprzód :) To już zrobione...wszystko co wiedzialem już zrobiłem...czyli drivery, instalacja deinstalacja kontorolerow USB, wszystkie huby od nowa, naprawa systemu...juz nie wiem co mam wiecej robic dlatego postawilem pytanie, moze ktos wie co jeszcze mozna zrobic..........ostatecznośc to instalacja systemu od nowa.....i cholera chyba to zrobie :].... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...