arthi Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Od jakiegos czasu mam neostrade plus i za kazdym razem gdy chce nawiazac połączenie z internetem musze uruchamiac je samemu, w autostracie mam połaczenie, ale nie wiem co zrobic zeby numer wybierany byl samoczynnie, bez mojej interwencji tak jak to jest w tej chwili. Jak macie to rozwiazane, do tej pory mialem iMesha i ona nawiazywal polaczenie, w tej chwili nie korzystam z zadnego programu typu p2p i nie wiem co zrobic, zeby po wlaczeniu WinXp moj komputer byl on-line. Wiem, ze w pliku pomocy RASPPoE jest to opisane...ale cos mi to nie dziala ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 we wlasciwosciach polaczenia odznacz sobie ramke "Monituj o nazwe uzytkownika,haslo ,certyfikat..." i najzwyczajniej sobie dodaj polaczenie do autostartu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Kurde takie proste...dzieki!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...