AlexFM Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 A ja musze powiedziec jedno. Wlasnie dorwalem CoolPanel2 w swoje raczki i takie wnioski mi sie nasuwaja. 1. Jakos instalacji beznadziejna jesli nie powiedziec anty-user !! 2. Sam wyglad moze i troche surowy ale ja bardziej wole taki niz CoolWatch'a np 3. Mozliwosci alarmu itp w zasadzie sie nie przydaja ale to pewnie "wina" chlodzenia ktore mam zainstalowane w kompie. Generalnie panel bardzo udany jesli chodzi o mozliwosci tyle ze kompletna pomylka jesli chodzi o instalacje. Nie ma szczegolowej instrukcji. Brak podstawowych opisow montazu. Kilka doslownie zdan na temat ustawien mocno rozczarowuje patrzac przez pryzmat mozliwosci i funkcjonalnosci. Jesli jest tu jakis posiadacz CP2 to chetnie zadam mu kilka pytan ale to juz najwyzej na PM'a Alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 jak ktos do obudowy z pleksy szuka takiego kontrolera, to tylko akasa allinone xxx-watche od aerocoola od tylu wyglądają raczej kiepsko stary i najtanszy gatewatch i tak jest najlepszy mozna go recznie ustawiac, nie musi byc nic w windowsie grzebane ma wlasna pamiec dla ustawien no i cena - najmniejsza zdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...