el_kolo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mam na swojej plycie zintegrowany dzwięk i zastanawiam sie nad kupnem karty muzycznej. Maniakiem jakosci dzięku nie jestem i w związku z tym pytanie: czy zakup takiej karty odciązy kompa tzn. czy zwiększy sie wydajność grach? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jeżeli chodzi o wydajność to szczerze wątpie ale jak idzie o jakość to za 8 dych dostaniesz całkiem dobrą karte muzyczną. Jak ja się przesiadłem z ziintegrowanej to jak między niebem a ziemią.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Tez nie bylem maniakiem jakosci dziweku. Zintegrowana i tanie pierdziawki mi starczyly. Pozniej ze wzgledu na cisze w godzinach nocnych kupilem sobie niedrogie sluchaweczki ( sig ). Fajne, super slychac...szum. Cholerny szum zintegrowanego ukladu. A Audigy spadlo mi z nieba. [; Odciazenie jezeli wystepuje miesci sie w granicach bledu pomiarowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zytskasz dodatkowe fps w grach oraz obsluge eax sprzetowa Tylko aby spelnic te warunki to uzywane audigy[ 1, 2] nie kupuj audigy se albo nowe audigy 4 okolo 200 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...