Gość incubus Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 własnie która z przedziału 50-80 jest najlepsza? mile widziane linki z allegro. dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Za niecale 100 zlotych bedziesz mial Leadtek TV 2000 XP w OEM. Tuner ten jak wszystkie inne urzadzenia zawiera pilot. Sam nie dawno kupilem ten model i jestem z niego zadowolony. Na antenie pokojowej (tyle ze z domontowanym zasilaczem) odbiera 5 kanalow w dobrej jakosci, jak na warunki blokowe (a mieszkam w Krakowie). Za ta cene nalezy tylko polecic ta karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ja kupiłem niedawno na allegro tuner TV: Medion 7134 MK2/3 Łącznie z przesyłką wyszło mi 94 zł. Jeszcze ją testuje, bo mam problem z wyświetleniem jakiegokolwiek obrazu na jednym kompie (Win Xp), ale to moze wina systemu i starych sterowników. Na Win 98 chodzi elegancko bez większej konfiguracji. Znajdziesz ją na allegro w cenie 85 zł Ma rozbudowanego pilota i chyba wbudowany modem, ale co do tego drugiego nie jestem pewien czy działa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...