djpiotre Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak w Windows XP zminić sesje na płicie CD?? Mam płyte z 2 sesjami lecz nie wiem gdzie mogę zminić z 2 sesji na 1?? Nie wiedziałem gdzie dać tego posta więc dodaje pod ogólne, jesli zle trafiłem to proszę o przeniesienie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jeżeli system nie widzi pierwszej sesji to zobacz w programie ISO Buster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpiotre Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dj_AnT: a jak zmienic by wyswietlalo pierwszą sesję?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Raczej nie da rady iso buster w tym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 albo sprobuj odpalic te plyte pod Linuksem. Ja tak uratowalem plyte kolezance. Nawalila na plyte chyba z 5 sesji i Windows dawal jej dostep tylko do ostatniej sesji, natomiast pod Linuksem bylo widac wszystkie sesjem wiec zgralem cala zawartosc na twardy a potem nagralem to wszystko od razu na nowa plyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpiotre Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czy uda sie na linuksie EduCD?? Bo tylko takową wersję mam w posiadaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 z tego co widze w nazwie to wersja Livecd (czyli uruchamiana bezosrednio z plyty, bez instalacji) to raczej nie zrobisz gdyz z reguly wersja livecd nie pozwala grzebac na dyskach twardych. Jesli sie myle i jest to wersja instalacyjna to sprobuj, albo idz do kolegi ktory ma Linuksa i u niego zobacz czy odpali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...