nrl Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Release date: Q4 2007 Oficjalna strona: http://brothersinarmsgame.uk.ubi.com/hellshighway/ Cinema Trailer Pre-E3 Trailer Fabuła gry da nam szansę na spróbowanie swoich sił w operacji Market Garden, największym przedsięwzięciu z udziałem wojsk powietrznodesantowych podczas II Wojny Światowej. Przez holenderskie depresje przeprowadzimy ekipę znaną z poprzednich części Brothers in Arms– Matta Bakera, Joe Hartsocka i resztę legendarnej 101 Dywizji. Przyjdzie nam także wykonać tytułową misję Hell's Highway, stanowiącą istotny element w walce Aliantów z nazistami. Edytowane 23 Maja 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ludzi to chyba bardziej bedzie kręcic ten engine niz sama gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A kiedy wychodzi? :razz: :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A kiedy wychodzi? :razz: :razz: :razz: Jak GTX w SLi bedzie tak popularny jak 6200 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No nie wiedze zdjęc na forum :/ Może ktoś linka zapodać :P @Pluskwa Mi też się tak wydaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no giera wygląda kozacko na skanach :) ps. JROX nie ma potrzeby podawania nowych linków z fotami, wszystko ładnie widać na tych podanych prze nierealnego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No mam nadzieję że twórcy wyciągnęli wnioski po BiA i zaserwują nam łakomy kąsek... screeny prezentują się świetnie.....będzie rywalizacja między BIA i MoH:A :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) A kiedy wychodzi? :razz: :razz: :razz: W poniedziałek Gearbox uruchomił znany nam sprzed premiery pierwszej części BiA licznik. Licznik pokazuje nam z iloma jeszcze problemami muszą się zmierzyć deweloperzy. Właściwy licznik znajdziecie na stronie:www.BiAgame.comA także na oficjalnej stronie Gearboxu (button z prawej). Na forum już obliczyliśmy, że jeśli liczba spadała by dalej w takim tempie jak przez ostatnie 2 dni to gra wyszła by już za miesiąc.info www.bia.fpp.pl :D A tak wogóle to zapraszam was na www.bia.fpp.pl bo to chyba jedyny serwis w Polsce który jest poświęcony Brothers In Arms Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 hmmm Screny wniatają.. :D .. ciekawe jestem na jakiej karcie z niskiego pułapu cenowego to bedzie jako tako chodzić.. :D oczywiście jak to wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 hmmm Screny wniatają.. :D .. ciekawe jestem na jakiej karcie z niskiego pułapu cenowego to bedzie jako tako chodzić.. :D oczywiście jak to wyjdzie :D Obawiam sie, ze u mnie sie to uruchomi i... tyle dobrego. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jeżeli grywalnością i fabułą dorówna lub lepiej - przewyższy poprzednie dwie części to szykuje nam się naprawde dobra gra! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) cavarr Ale mi FF nie pokazuje fotek i jeszcze nie wiem dlaczego:/ eargonek Dzięki za linka. Teraz sobie moge te(?) skany obejżeć :) Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wow ale wypass :D Ale jak BiA mi się przypomina, to od razu przychodzi mi na myśl to, że koleś ledwie odnajduje właściwą stronę lufy. No bo tak mu się łapy trzęsły, jakby wypił za dużo, a może to strach go zżerał. Ehh, żeby to nie miało tylu błędów co BiA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubu10 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Po obejzeniu filmikow z Crysis'a to BiA3 wrazenia na mnie w ogole nie robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no i pięknie kolejna odsłona jednego z moich ulubionych tytułów widzę Nierealny ze łapa cały czas na pulsie :wink: - nie trzeba wchodzic na gamershell by poznac screeny i zapowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Poczekajmy na jakies normalne skriny a nie skany (mi to wyglada na jakiea arty ;/), za wczesnie zeby sie jarac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 sam jesteś art :? co z tego, że jakość taka sobie - wg. mnie to nie wygląda na art (chodzi mi o pierwszy skan, nie wszystkie) BiA średnio mi się podobało, grafa wygląda całkiem nieźle, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mnie te screeny nawet nie zachwycają :wink: Zobaczcie na budynki... bieeeda nawet nieda sie wejść do środka ani zobaczyć przez okno co z tego że postacie ładne jak otoczenie budujące klimat będzie takie beznadziejne ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A mnie się BiA bardzo podobało zarówno pierwsza jak i "druga" odsłona także czekam z wielką niecierpliwością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Sugerujesz, ze to sa screeny? Nie moga to byc skriny, zobacz jakie dziwne ujecia tam sa. Ja poprostu musze zobaczyc huda, bron po prawej stronie ekranu i uwierze. Ale niektore skriny na tych skanach rzeczywiscie wygladaja na real, ale nie wszystkie... wiele sie roznia niektore, na jednych widzimy normalna gre, a inne to juz prawie ze rysunki - _ - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Hmm MoH:AA był naprawde dobre jak na swoje czasy. Miodna grafika, i fajna fabuła ;). Minus, że za 2 razem było to samo i jakoś sie nie chciało grać. ale omaha > all (też tylko za 1 razem :D). Grafa widze tutaj trzyma poziom. Oby było dużo 'fajnych' efektów dzieki, którym bedzie można bardziej sie wczuć w akcje :P (bullet time haha xD). A tak poza tym to ET > all. Czekam na ET2 z miodną grafą to bedzie da best multi ever imo :P. Co do skrinów to maja taki smieszny efekt, że wyglądają jak arty a wcale nimi nie są (ofc niektóre są imo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubu10 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 sam jesteś art jaka inteligenta obelga, w domu tez na ciebie tak mowia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 wszyscy sie zachwycaja grafika... jest zarabista to fakt, ale jaki sprzet to pociagnie :D dzisiejsze high-endy na low detalach moze zapewnia plynna gre :) btw... grywalnosc > grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Ta grafa wcale nie jest nie wiem jaka.Tak sie zawsze wszyscy boja o wymagania a pozniej sie okazuje,ze chodzi na jakims szaraczku.Wezmy przyklad Obliviona i powiedzmy sobie czy ktos z tweaka nie odpali tej gry u siebie tak by byla grywalna?? Kazdy ustawi odpowiedniej detale dla siebie a skoro taki Oblivion chodzi kazdemu to napewno taki BiA3 pozniej kazdemu tym bardziej,ze te skany wygladaja znacznie gorzej niz filmiki z Crysisa,ktory napewno tez pojdzie na kazdym sprzecie,ktory ma DX9 w przyzwoitych detalach Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Noo nie powiedzialbym. Grafika powala i to widac zwlaszcza na 1 screenie. Ta ilosc detali ... oraz porozrzucanych wszedzie desek ,cegiel ,plyt z budynkow etc. Popatrzcie na 2 skan. Zolnierz ukrywa sie za murkiem. Widac poluzowane cegly.. pewnie po strzeleniu beda odpadac. Fakt ze to nic nowego ale fizyka pewnie bedzie tez na wysokim poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Tak tak juz widze te fizyke, latajace cegly? Sie zobaczy - watpie ze bedzie taka super... Ja tam nie widze nic ciekawego w tych skrinach - niektore wygladaja spoko, ale Boze - nie mowmy o jakis poluzowanych ceglach, nawet nie mamy pewnosci czy to jest real screen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wydaje mi sie, ze 6800U wystarczy do picagniecia tej gry. To jest unreal engine 3, a nie ten niewypał co TR:L. Pewnie jak we wczesniejszych werwsjach silnika, bedzie mozna usatwic wiele detali. Mysle, ze ludzie bez zbednej paniki beda mogli w to grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 powiedzmy sobie czy ktos z tweaka nie odpali tej gry u siebie tak by byla grywalna?? Ja mam 4200 ti i wątpie żeby to jakoś chodziło grywalnie :P Co do screenó to mogą to być nawet rendery czy arty jak dla mnie wyglądają jakoś dziwnie. Co do gry to może mieć super grafike i latające cegły i cuda na kiju ale ja lubie ralizm rozgrywki dlatego jeżeli tego nie będzie to ta gra będzie dla mnie niczym specjalnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Nie rob OT ;) Gra pod NG nie jest zoptymalizowana. W peru bez NG tez nie jest ciekawie (przynajmniej u mnie) dopiero patch to naprawil. Jako fan stwierdzam ze gra jest swietna ale jesli chodzi o silnik to nie do konca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 hydro2 trzeba byc krytycznym i nawet jesli jestem czegos fanem, to nie zacieram ślepo wad. NIe pwoiedziałem ze gra jest beznadziejna, tylko silnik. Koniec tego tematu @Devil, z tego co wyczytałem o silniku UE 3, to raczej nie bedzie mozliwosci zmiany trybu na DX7 tak jak to miało miejsce w CoD2. Będzie swobodna zmiana detali. Wydaje mi sie p.s 2.0 zostanie w pełni wykorzystany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...