Skocz do zawartości
nrl

Brothers In Arms: Hell's Highway

Rekomendowane odpowiedzi

Przed wczoraj dałem linka do licznika, który pokazuje ile jeszcze błędów ma gra.

Dwa dni temu było 511 a dziś jest już tylko 109 :D

Czyli możliwe że nowe BiA już nie długo wyjdzie :banana:

Byłoby naprawde super. Czy jest możliwe, że nowe BiA wyjdze wcześniej niż Unreal Tournamnet 2007?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej grze niestety wiekszosc i tak bedzie patrzala na graficzke a nie na styl gry.BiA2 (albo dodatek bo nie wiem juz do konca czym byla ostatnia odslona gry) przeszla bez echa a w tej pewnie bedzie sie gadalo glownie o grafice,ktora posiadacze slabszych beda krytykowac :| ale pozyjemy,zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Jak dla mnie kolejna gra ala II wojna śwatowa gdzie biegniesz amerykaninem bohaterem i ratujesz biedną europe :wink: W BiA najbardziej podobał mi się motyw gdzie można było wydawać rozkazy swoim ludziom i trzeba było czasem umieć zaplanować akcje. Mam nadzieję, że w tej części gameplay będzie na jeszcze wyższym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co z tego że jest 105?? będziesz tak wypisywał co jeden poprawiony błąd.

ta liczbą poprawek tak naprawdę nic nie znaczy i ma się nijak do terminu premiery gry.

ps super nick lol

heh http://www.biagame.com/ 5 objectives remaining

chyba se ktos jaja robi albo gierka bedzie przed wakacjami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa miód płynie z ekranu. szczególnie podobają mi się te cegłówki oświetlane ogniem z karabinu maszynowego po lewej.

No, niezly dx7.0

Ty lepiej patrzaj na te miekkie cienie. Mam nadzieje, ze to nie dekoracja ale softshadows w realtime.

Zlookaj na obuwie tego zolnierza co kuca - niezle musi byc zbudowany (chodzi o ilosc trojkatow :) ).

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, niezly dx7.0

Ty lepiej patrzaj na te miekkie cienie. Mam nadzieje, ze to nie dekoracja ale softshadows w realtime.

Zlookaj na obuwie tego zolnierza co kuca - niezle musi byc zbudowany (chodzi o ilosc trojkatow :) ).

o co ci chodzi, ze sie zagiol na palcach? w call of duty JEDEN buty sie tak zaginaly przy kleczeniu.

Dla mnie troche za sterylny ten screen, ale grafika ladna.

edit. trailer mnie wbil w fotel.

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z moich ulubionych gier, żeby jej nie popsuli, a poprawili błędy. Patrząc na trailer, to nieźle się zapowiada, stary BIA z poprawioną fizyką i grafiką (ten trailer jest na PS3, z PC to nie wiadomo jak to będzie).

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/dl_1481006.html

pierwszy trailer z Brothers In Arms: Hell's Highway :)

granat rządzi!!

Acha :]. Zbieram kase na jakąś maszynke do gier bo pieca chyba do mp3 trzeba zostawic i używać jako maszyny do pisania :/ smutny koniec blaszaka na conajmniej 2 lata , az mi sie płakac chce .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha :]. Zbieram kase na jakąś maszynke do gier bo pieca chyba do mp3 trzeba zostawic i używać jako maszyny do pisania :/ smutny koniec blaszaka na conajmniej 2 lata , az mi sie płakac chce .

och... skoro tak to zamien sie piecami, moj ci tez do pisania i mp3 wystarczy... ba nawet film obejzysz.

Ludzie nie piszcie takich rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co jest dziwnego w tym trailerze ?? że jest to dla ciebie takie nierealne

imho "normalny" trailer z gry :)

to ze jeszcze nie ma takiej gry która by sie tak prezentowała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filmik mnie zaskoczył, na początku wyglądało jak taka zwykła gra (graficznie oczywiście), ale potem pokazałą naprawde wiele... Bardzo mi się podoba. :D

Ciekawe kiedy i czy wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi