eragonek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Przed wczoraj dałem linka do licznika, który pokazuje ile jeszcze błędów ma gra. Dwa dni temu było 511 a dziś jest już tylko 109 :D Czyli możliwe że nowe BiA już nie długo wyjdzie :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Przed wczoraj dałem linka do licznika, który pokazuje ile jeszcze błędów ma gra. Dwa dni temu było 511 a dziś jest już tylko 109 :D Czyli możliwe że nowe BiA już nie długo wyjdzie :banana: Byłoby naprawde super. Czy jest możliwe, że nowe BiA wyjdze wcześniej niż Unreal Tournamnet 2007? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Moim zdaniem wyjdą w tym samym czasie, ale miłą niespodziankę by nam sprawili chłopaki z Gearboxu jakby wydali BiA na wakacje :) Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 chyba śnicie najwcześniej pod koniec tego roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No wiesz jak przed wczoraj było 511 błędów a dziś tylko 109 to jest nadzieja że wyjdzie wcześniej :) No cóż, pożyjemy zobaczymy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Tylko czekać aż skoczy na 300 błędów :P IMO też wyjdzie najszybciej pod koniec roku. BTW Cierpliwości... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość crysis Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Tylko czekać aż skoczy na 300 błędów :P IMO też wyjdzie najszybciej pod koniec roku. BTW Cierpliwości... ;) juz jest 105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 i co z tego że jest 105?? będziesz tak wypisywał co jeden poprawiony błąd. ta liczbą poprawek tak naprawdę nic nie znaczy i ma się nijak do terminu premiery gry. ps super nick lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) No właśnie co z tego? Na dalszym etapie może im jeszcze więcej błędów wyskoczyc i wtedy bedziesz znowu "odkładał date swojej premiery" :mur: :lol: Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 W tej grze niestety wiekszosc i tak bedzie patrzala na graficzke a nie na styl gry.BiA2 (albo dodatek bo nie wiem juz do konca czym byla ostatnia odslona gry) przeszla bez echa a w tej pewnie bedzie sie gadalo glownie o grafice,ktora posiadacze slabszych beda krytykowac :| ale pozyjemy,zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jak dla mnie kolejna gra ala II wojna śwatowa gdzie biegniesz amerykaninem bohaterem i ratujesz biedną europe :wink: W BiA najbardziej podobał mi się motyw gdzie można było wydawać rozkazy swoim ludziom i trzeba było czasem umieć zaplanować akcje. Mam nadzieję, że w tej części gameplay będzie na jeszcze wyższym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość crysis Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 i co z tego że jest 105?? będziesz tak wypisywał co jeden poprawiony błąd. ta liczbą poprawek tak naprawdę nic nie znaczy i ma się nijak do terminu premiery gry. ps super nick lol heh http://www.biagame.com/ 5 objectives remaining chyba se ktos jaja robi albo gierka bedzie przed wakacjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No zobaczymy jak będzie, już tylko 3 objectives remaining ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Wydali gre :lol2: juz nic nie zostało do zrobienia :D btw. widze ze sformuowanie "next-gen" staje sie bardzo popularne. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Już dzisiaj wieczorem będą pierwsze trailery i scrny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 zdjęcie syci :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wyglada jak jakis art. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) zdjęcie syci :0 taaa miód płynie z ekranu. szczególnie podobają mi się te cegłówki oświetlane ogniem z karabinu maszynowego po lewej. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez uziel101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) taaa miód płynie z ekranu. szczególnie podobają mi się te cegłówki oświetlane ogniem z karabinu maszynowego po lewej. No, niezly dx7.0 Ty lepiej patrzaj na te miekkie cienie. Mam nadzieje, ze to nie dekoracja ale softshadows w realtime. Zlookaj na obuwie tego zolnierza co kuca - niezle musi byc zbudowany (chodzi o ilosc trojkatow :) ). Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Polygonow to tam cale garsci Kaeres. Ciekawe jakie minimalne wymaganie by to uciagnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/dl_1481006.html pierwszy trailer z Brothers In Arms: Hell's Highway :) granat rządzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) No, niezly dx7.0 Ty lepiej patrzaj na te miekkie cienie. Mam nadzieje, ze to nie dekoracja ale softshadows w realtime. Zlookaj na obuwie tego zolnierza co kuca - niezle musi byc zbudowany (chodzi o ilosc trojkatow :) ). o co ci chodzi, ze sie zagiol na palcach? w call of duty JEDEN buty sie tak zaginaly przy kleczeniu. Dla mnie troche za sterylny ten screen, ale grafika ladna. edit. trailer mnie wbil w fotel. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Jedna z moich ulubionych gier, żeby jej nie popsuli, a poprawili błędy. Patrząc na trailer, to nieźle się zapowiada, stary BIA z poprawioną fizyką i grafiką (ten trailer jest na PS3, z PC to nie wiadomo jak to będzie). Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/dl_1481006.html pierwszy trailer z Brothers In Arms: Hell's Highway :) granat rządzi!! Acha :]. Zbieram kase na jakąś maszynke do gier bo pieca chyba do mp3 trzeba zostawic i używać jako maszyny do pisania :/ smutny koniec blaszaka na conajmniej 2 lata , az mi sie płakac chce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Acha :]. Zbieram kase na jakąś maszynke do gier bo pieca chyba do mp3 trzeba zostawic i używać jako maszyny do pisania :/ smutny koniec blaszaka na conajmniej 2 lata , az mi sie płakac chce .och... skoro tak to zamien sie piecami, moj ci tez do pisania i mp3 wystarczy... ba nawet film obejzysz. Ludzie nie piszcie takich rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/dl_1481006.html pierwszy trailer z Brothers In Arms: Hell's Highway :) granat rządzi!! jakby tak naprawde prezentowała sie gra,... mieli byśmy hit stulecia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) jakby tak naprawde prezentowała sie gra,... mieli byśmy hit stulecia :D a co jest dziwnego w tym trailerze ?? że jest to dla ciebie takie nierealne imho "normalny" trailer z gry :) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a co jest dziwnego w tym trailerze ?? że jest to dla ciebie takie nierealne imho "normalny" trailer z gry :) to ze jeszcze nie ma takiej gry która by sie tak prezentowała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 filmik mnie zaskoczył, na początku wyglądało jak taka zwykła gra (graficznie oczywiście), ale potem pokazałą naprawde wiele... Bardzo mi się podoba. :D Ciekawe kiedy i czy wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 PPU sie klania, oprocz tego znowu skryptami zalatuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...