czejen Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 ......może to ktos przetłumaczyć?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Kolejny trailer od ubi... http://download.games.tiscali.cz/game/vide..._trailer-hd.zip ... na youtube znajdziecie również, podany wyżej jest w 1280x720 i waży 47 MB. P.S. Prosiłbym moderatora o zamianę tematów w indeksie gier. Link z indeksu prowadzi do tego tematu... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=211414 ... powstał później i jest... hmmm... malusieńki. UPDATE. Pozwoliłem sobie skasować mój ostatni post i zmodyfikowany zapodać jako nowy by wskoczył na pierwszą stronkę. Dwa nowe fragmenty z gry. http://www.dailymotion.com/video/x22ozg_ga...s-in-arms-hells http://www.dailymotion.com/video/x22ozr_ga...s-in-arms-hells UPDATE 2. Pozwoliłem sobie po raz kolejny... http://www.n-joy.cz/play/video/brothers-in...j8qtiyu5dvm2yq/ Nie wińcie za jakość ale przez przypadek wpadłem na 9,5 minutowy gameplay. http://www.n-joy.cz/play/video/brothers-in...j8qtiyu5dvm2yq/ + 3 nove obrazki. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10504&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Na Gametrailers.com okropny wysyp trailerów, z BiA:HH też się znajdą. Edytowane 13 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Co tak cicho o tej grze ? Patrzac na filmiki mozemy spodziewac sie czegos bardzo dobrego. Gra wyglada jak mix nowego Medal of Honor + R6 Vegas (chowanie sie za przeszkodami), do tego graficznie prezentuje sie lepiej niz MOH:A. Wiem, ze poprzednie czesci byly srednie, ale wierze, ze tym razem gra bedzie naprawde dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 BiA srednie ? Pierwsza czesc jest lepsza od COD2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja teżuważam, że poprzednie części wprowadzały coś nowego, a mianowicie nie liczyły się akcje a la rambo, a raczej mądre zarządzaniem swoim teamem co pomimo tego, ze gra była liniowa dawała wiele możliwych rozwiązań. Patrząc na trailery kolejnej części jestem pełen nadziei na wspaniałą grę, chociaż powiem szczerze, że te zmiany widoku troche mnie przerażają, ale zobaczymy może się sprawdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Ludzie ciskają się z powodu opóźnienia dema crysis'a... pfff... a ja się właśnie dowiedziałem, że przesuwają Hell's Highway na następny rok. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10504&a=1 ... aaa i jeszcze jedna ciekawa wiadomość, odnosi się również do przeniesienia premiery na 2008... Assassins Creed. Za przeproszeniem, posrać się można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 No nie żartuj qqrydza :|. Przesunięto premiere akurat tych gier na które najbardziej czekałem. Co tam Crysis, ale BiA i Assasins Creed? Litości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Nie no kur... myślałem, że w tym roku pogram w prawdziwego shootera WWII, bo MoH: Airborne to na osłodę, a tu taka lipa, przecież ta gra miała być już chyba w maju. Ubisoft wali lekko w ch... z tymi premierami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 qqrydza zapomniałeś dodać, że gra zostaje przełożona z powodów technicznych związanych z tworzeniem gry na PS3 lub PC (nie napisano dokładnie o którą platformę chodzi, ale każdy chyba wie ;) X0 skreśliłem z tej listy ponieważ na GC była przeprowadzona demonstracja BIA :}. Gra miała mieć premierę w tym roku, ale ubisoft ma zamiar wydać jednocześnie BIA na wszystkie platformy. Małym pocieszeniem dla niektórych z nas ma być publiczna beta, która ma odbyć się w tym roku. Nie podano platformy na którą owa beta będzie przeprowadzona. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 qqrydza zapomniałeś dodać, że gra zostaje przełożona z powodów technicznych związanych z tworzeniem gry na PS3 lub PC (nie napisano dokładnie o którą platformę chodzi, ale każdy chyba wie ;) X0 skreśliłem z tej listy ponieważ na GC była przeprowadzona demonstracja BIA :}. Gra miała mieć premierę w tym roku, ale ubisoft ma zamiar wydać jednocześnie BIA na wszystkie platformy. Małym pocieszeniem dla niektórych z nas ma być publiczna beta, która ma odbyć się w tym roku. Nie podano platformy na którą owa beta będzie przeprowadzona. Pozdro Pewnie tak jak i crytek czekają,aż nvidia wypuści nowe grafy, będące w stanie uciągnąć te kalectwa ;) :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 co się stał z grafą z poprzednich zdjęć :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 to screeny z PSP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 co się stał z grafą z poprzednich zdjęć :lol2:Zweryfikowała się ot co, każdy widział jak wygląda nowy Medal, Gears of War, UT 3, więc raczej z tego engine nie zrobią grafy jak w Crysis'e, a tak szczerze to wchodząc do topicu myślałem, że to kolejna informacja o przesunięciu premiery oni chcą chyba przyrównać się do STALKERA, a może nawet Duke Nukem ForNever. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zweryfikowała się ot co, każdy widział jak wygląda nowy Medal, Gears of War, UT 3, więc raczej z tego engine nie zrobią grafy jak w Crysis'e, a tak szczerze to wchodząc do topicu myślałem, że to kolejna informacja o przesunięciu premiery oni chcą chyba przyrównać się do STALKERA, a może nawet Duke Nukem ForNever. To co by było gdyby Stalkera i DNF robili na PS3 =D ? Ale nie rozumiem, grafika już lepiej na filmikach z gameplaya lepiej wyglądała. Z resztą jeśli chodzi o ten tytuł to oczekuje czegoś innego niż grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mi się wydaje, że te screeny nie są robione na max detalach. Szczególnie dwa ostatnie obrazki wskazują na spore obcięcie ustaiweń... Ale mogę się mylić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Mi to wygląda na screen z jakiejś konsoli no chyba, że ktoś na PC wyłączył AF. OMG jakie tekstury Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Grippem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 7:34 gameplay film http://www.everyeye.it/video_articolo.asp?...&height=480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 gra zostala opozniona :/ http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=38723 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Mi to wygląda na screen z jakiejś konsoli no chyba, że ktoś na PC wyłączył AF. OMG jakie tekstury Na konsoli to często lepsza grafa niz na PC wiec dziwnie sugerujesz chyba ze ktoś robił zdjecie cyfrówka na starym TV xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Na konsoli to często lepsza grafa niz na PC wiec dziwnie sugerujesz chyba ze ktoś robił zdjecie cyfrówka na starym TV xD lol gdzie masz lepsza grafike w takich tytułach jak np Bioshock, CoD4, GoW ? są nawet ładniejsze na PC ...ostatnie nowości na rynku pokazały że ta ''przepaść'' konsola v PC, praktycznie juz nie istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 A wręcz grafa na PC jest lepsza, ale do jej uciągnięcia potrzeba niebotycznych maszyn ;) (vide Crysis ze wszystkim na maxa). Co do gry To można trochę ponarzekać na grafę, która i tak nie jest zła, ale jedno wiadomo :) W BiA pogra prawie każdy, w końcu UE3, strasznych wymagań nie ma, co może cieszyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 uu patrzac po tym filmiku to crysis juz nie dlugo utrzyma paleczke najladniejszej gry :) btw co do grafiki to zalezy ;] imho cod4 czy bioshock ciagle wygladaja przyjemniej na konsolce niz na piecu. I to wcale nie zalezy od rozdzielczosci czy jakosci aa/anizo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja mam full hd TV dla mnie nic nie wyglada lepiej niż podpięty do niego next gen :) swoje 21 z kompa to tylko do neta mi sie nadaje ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27033 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 uu patrzac po tym filmiku to crysis juz nie dlugo utrzyma paleczke najladniejszej gry :) btw co do grafiki to zalezy ;] imho cod4 czy bioshock ciagle wygladaja przyjemniej na konsolce niz na piecu. I to wcale nie zalezy od rozdzielczosci czy jakosci aa/anizo ;] Pewnie zależy od klapek na oczach :wink: Tak sobie to na tym trailerze wygląda. Trochę za bardzo kolorowo no i fizyka przypomina mi MoHa, zwłaszcza te latanie po wybuchu granatu. Fajnie będzie jeśli przeszkody będzie dało się niszczyć, może dzięki temu nie będzie tak jak w poprzednich częściach tej gry czyli wychyl się i strzelaj i tak aż do skutku. Tylko kiedy w końcu ta gra wyjdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) btw co do grafiki to zalezy ;] imho cod4 czy bioshock ciagle wygladaja przyjemniej na konsolce niz na piecu. I to wcale nie zalezy od rozdzielczosci czy jakosci aa/anizo ;]często dlatego tak jest bo grając na konsoli siedzisz dalej od ekranu, ustaw sobie full detale + AA, AF, wysoka rozdzielczość np 720p, w CoD4 (PC) i oddal się na metr, też będzie się wydawało "fajniejsze" [; -oczywiście podepnij pieca do TV, componentem/HDMI/VGA odpalałem kilka gier w powyższy 'sposób' i poważnie wydawały się znacznie ładniejsze Trochę za bardzo kolorowo faktycznie jakieś to za kolorowe [; gry wojenne nie powinny być takie radosne ;) Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ojoj, ładnie się prace przeciągają... ale może to i dobrze i wreszcie dostaniemy porządny, dopracowany shooter w realiach II wś, bo ostatnie produkcje w tych klimatach (MoH: Airborne, Hour of Victory, Mortyr: OS, powiedzmy, że Turning Point) to kpina w zywe oczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 k.... zmniejszyć te screeny :|. Dla mnie BIA to najlepszy FPS wojenny ever. Myślę że gra nie zdobyła takiej popularności jak MOHA czy CAL ze względu właśnie na wysoki stopień trudności, słabszą grafikę i mniej urozmaicone misje. W zamian jednak ofiarowała to czego one nie miały czyli fantastyczny realizm. Sam doszedłem do bodajże 10 misji na najwyższym poziomie trudności i to był istny hardcore, w ogóle ktoś dał radę wszystkim misjom na tym poziomie bo jakoś nie chcę mi się wierzyć że ktoś tego dokonał :). No i w BIA mogliśmy przeżyć wydarzenia które miały miejsce w rzeczywistości. Nowy BIA to stary BIA z ulepszoną grafiką i możliwościami enginu (Te widoki i snajperka teraz daje radę) + nowe pomysły na gameplay który teraz zabije mnie znowu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Zapowiedź plus długie gameplay movie i wywiad w jednym ;) http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6193...;om_clk=topslot Fajnie ze ten topic "działa" w indexie gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...