nrl Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 http://n-joy.cz/video/brothers-in-arms-hel...gqtq25le6z54rz/ 11 minutowa rozgrywka :] Ciekawe kto wpadł na pomysł dodania zwolnienia przy strzale w głowę lub oberwaniu z granatu. Nietrafiony pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) może takie efekty da się wyłączyć, tak jak w NFS spowolnienia i zmianę kamery gdy auto wysoko wybije :] - co irytuje bo czasem utrudnia sterowanie i dekoncentruje. no i oczywiście tego typu bajery nie pasują do takich gier jak BiA Edytowane 13 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 3043416[/snapback] Zapowiedź plus długie gameplay movie i wywiad w jednym ;) http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6193...;om_clk=topslot Fajnie ze ten topic "działa" w indexie gier... Ogólnie źle to nie wygląda + fajnie ze "przegramy" w tej grze ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Z gry.wp.pl Brothers In Arms: Hell’s Highway pierwotnie mające zadebiutować w sierpniu, dostało nową datę premiery, ustaloną na 26-go września bieżącego roku. No cóż kolejne opóźnienie to się staje już powoli nudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Jakby nie patrzeć to gra już wyszła (przynajmniej w usa). Recenzja: http://www.gamespot.com/xbox360/action/bro...ag=topten;all;2 http://www.gamespot.com/xbox360/action/bro...y-video-review- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) Jakby nie patrzeć to gra już wyszła (przynajmniej w usa). Nie Mozliwe ze juz wyszla , chlopaki z PT by juz cos wiedzialy ;) Edytowane 27 Września 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 a czy przypadkiem nie przesuneli premiery? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) a czy przypadkiem nie przesuneli premiery? :DNa 30 września 2008 w USA i 3 października EU z wyłączeniem krajów trzeciego świata czyli Polski bo tu 9 października :angry: <_< Edytowane 27 Września 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) Na 30 września 2008 w USA i 3 października EU z wyłączeniem krajów trzeciego świata czyli Polski bo tu 9 października :angry: <_<Znów chcą abym najpierw zagrał w pirata ?! Tak samo jak w DMC4... człowiek gre kupuje a musi grać na ruskiej wersji... zal.nl. Chociaż na gram.ru jest ze wysyłka jest 1 października :). Może sie nic nie zmieniło ;p. Edytowane 27 Września 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 moze sie wypowie jakis posiadacz klocka, czy w ogole warto sie tym interesowac? ;) ja najpierw musze wygrac z sesja ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Pewnie niektórzy z was zastanawiają się dlaczego gry nie ma jeszcze na PC i to nie ważne w jakiej formie elektronicznej, torrentowej, sklepowej. Odpowiedź na to pytanie jest prosta premiera gry została przesunięta o tydzień i tak w USA ma to być teraz 7 październik, a w Europie 10. Niektórzy myślą sobie jaki jest sens przesuwania premiery gry o kolejny tydzień skoro gra jest już ukończona i nic przez ten tydzień zmienić się nie da zwłaszcza, że wersja X360 jest dostępna (nie ważne w jakiej formie), otóż jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ..... (i tu sobie każdy wstawi co lubi). Dla przypomnienia nowa data premiery to USA 7 października 2008, EU 10 października 2008, kraje trzeciego świata czyli Polska 20 października 2008. Edytowane 4 Października 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Ktos juz moze pykał w USA, jakies wrazenia :) ? Edytowane 7 Października 2008 przez Adamek334 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) No ja już pykam. Na pierwszy rzut oka jakoś dziwnie mało opcji co do ustawień graficznych w menu. Graficznie może być, modele postaci, twarze bardzo ładne. Jak na mój sprzęt to chodzi średnio 30-35 fps. Trochę przydługie filmiki zamulają akcję. Nie przepadam za BIA bo nie lubię bawić się w sterowanie drużyną. Edytowane 7 Października 2008 przez Fonzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 a gameplay? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Graficzne to bardzo ładnie wygląda, jak możesz nagraj jakiś filmik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 a gameplay? Chodzi o to co w poprzednich częściach. Dwie drużyny jedna wali a drugą podchodzi się z flanki. Jest mapa taktyczna na której widać cele. Jak na razie więcej zabijam sam a tamci mi się tylko plączą pod nogami :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Graficzne to bardzo ładnie wyglądadowcipnis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Chodzi o to co w poprzednich częściach. Dwie drużyny jedna wali a drugą podchodzi się z flanki. Jest mapa taktyczna na której widać cele. Jak na razie więcej zabijam sam a tamci mi się tylko plączą pod nogami :wink: . hmm, a nie powinno być na odwrót? :D Przynajmniej ja zawsze starałem się drużyną wykańczać przeciwnika, sam opcji rambo nie wybierałem ;p Co do grafiki - przeciętnie na dzisiejsze czasy, minimalny progres względem częsci poprzednich (Czy to jest na UE3? Bo jeżeli tak to żal ... .) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) qrde wezcie mnie nie straszcie bo do jutra rana mam czas by odowlac preordera :( w koncu w pazdzierniku i w listopadzie wyjdzie pare niezlych gierek a na wszystkie kasy nie styknie :( Edytowane 7 Października 2008 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) ale narzekacie ... Nie kazdy nowy fps bedzie odrazu wygladal jak Crysis, poza tym proponuje odpalic FPS-y sprzed 2007 roku i naprawde na ich tle nowy BiA wypada o niebo lepiej. Mnie sie tam te screeny wydaja w porzadku, bardziej mnie interesuje czy bedzie tak nudno i pompatycznie jak w poprzedniej czesci. Edytowane 7 Października 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 no nie wiem gra w porównaniu z tytułami 07' wypada... jak pisałem przeciętnie ale ch** z grafą, racja główną cechą gry jest gameplay i ciekawe czy został należycie udoskonalony względem poprzedników. Przeszedłem obie części ale z ręką na sercu to mogę powiedzieć, że mniej więcej do połowy czasu gry były wciągające i interesujące, później powielanie schematu czyli nuuuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Mam takie dwa pytanie :P 1.) Ile można "tłuc drugą wojnę światową" ? 2.) Nigdy nie grałem w żadną z serii BIA, warto zacząć od pierwszej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 http://pc.ign.com/articles/917/917208p2.html - tutaj masz odp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 1.) Ile można "tłuc drugą wojnę światową" ? 2.) Nigdy nie grałem w żadną z serii BIA, warto zacząć od pierwszej ? 1.) dopoki strzelamy do niemcow w nieskonczonosc :lol2: 2.) moze od pierwszej nie, ale w ta imho warto pyknac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 obawiam sie ze wieje nuda tak jak w poprzednich czesciach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 moze od pierwszej nie, ale w ta imho warto pyknac icon_wink2.gif Czyli większego powiązania te części nie mają ? Unreal Engine3 nie bardzo chce trybić na moim kompie :P 800x600 średnie detale i ledwo 30FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 pierwsze części też są spoko jak i również HH, niektórzy to najzwyczajniej narzekają jak stare dewoty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Czyli większego powiązania te części nie mają ?to nie kontynuacja filmu ani zaden rpg, siadasz jak do kolejnej generacji fify ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Edytowane 8 Października 2008 przez Fonzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...