Skocz do zawartości
nrl

Brothers In Arms: Hell's Highway

Rekomendowane odpowiedzi

może takie efekty da się wyłączyć, tak jak w NFS spowolnienia i zmianę kamery gdy auto wysoko wybije :] - co irytuje bo czasem utrudnia sterowanie i dekoncentruje.

no i oczywiście tego typu bajery nie pasują do takich gier jak BiA

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z gry.wp.pl

Brothers In Arms: Hell’s Highway pierwotnie mające zadebiutować w sierpniu, dostało nową datę premiery, ustaloną na 26-go września bieżącego roku.

No cóż kolejne opóźnienie to się staje już powoli nudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy przypadkiem nie przesuneli premiery? :D

Na 30 września 2008 w USA i 3 października EU z wyłączeniem krajów trzeciego świata czyli Polski bo tu 9 października :angry: <_< Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 30 września 2008 w USA i 3 października EU z wyłączeniem krajów trzeciego świata czyli Polski bo tu 9 października :angry: <_<

Znów chcą abym najpierw zagrał w pirata ?! Tak samo jak w DMC4... człowiek gre kupuje a musi grać na ruskiej wersji... zal.nl. Chociaż na gram.ru jest ze wysyłka jest 1 października :). Może sie nic nie zmieniło ;p. Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie niektórzy z was zastanawiają się dlaczego gry nie ma jeszcze na PC i to nie ważne w jakiej formie elektronicznej, torrentowej, sklepowej. Odpowiedź na to pytanie jest prosta premiera gry została przesunięta o tydzień i tak w USA ma to być teraz 7 październik, a w Europie 10. Niektórzy myślą sobie jaki jest sens przesuwania premiery gry o kolejny tydzień skoro gra jest już ukończona i nic przez ten tydzień zmienić się nie da zwłaszcza, że wersja X360 jest dostępna (nie ważne w jakiej formie), otóż jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ..... (i tu sobie każdy wstawi co lubi).

Dla przypomnienia nowa data premiery to USA 7 października 2008, EU 10 października 2008, kraje trzeciego świata czyli Polska 20 października 2008.

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja już pykam. Na pierwszy rzut oka jakoś dziwnie mało opcji co do ustawień graficznych w menu. Graficznie może być, modele postaci, twarze bardzo ładne. Jak na mój sprzęt to chodzi średnio 30-35 fps. Trochę przydługie filmiki zamulają akcję. Nie przepadam za BIA bo nie lubię bawić się w sterowanie drużyną.
post-24327-1223406701_thumb.jpgpost-24327-1223406712_thumb.jpgpost-24327-1223406718_thumb.jpgpost-24327-1223406727_thumb.jpgpost-24327-1223406732_thumb.jpgpost-24327-1223407778_thumb.jpgpost-24327-1223407791_thumb.jpgpost-24327-1223407797_thumb.jpgpost-24327-1223407803_thumb.jpgpost-24327-1223407812_thumb.jpgpost-24327-1223407820_thumb.jpgpost-24327-1223407834_thumb.jpgpost-24327-1223407840_thumb.jpg

Edytowane przez Fonzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gameplay?

Chodzi o to co w poprzednich częściach. Dwie drużyny jedna wali a drugą podchodzi się z flanki. Jest mapa taktyczna na której widać cele. Jak na razie więcej zabijam sam a tamci mi się tylko plączą pod nogami :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to co w poprzednich częściach. Dwie drużyny jedna wali a drugą podchodzi się z flanki. Jest mapa taktyczna na której widać cele. Jak na razie więcej zabijam sam a tamci mi się tylko plączą pod nogami :wink: .

hmm, a nie powinno być na odwrót? :D Przynajmniej ja zawsze starałem się drużyną wykańczać przeciwnika, sam opcji rambo nie wybierałem ;p

Co do grafiki - przeciętnie na dzisiejsze czasy, minimalny progres względem częsci poprzednich (Czy to jest na UE3? Bo jeżeli tak to żal ... .)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde wezcie mnie nie straszcie bo do jutra rana mam czas by odowlac preordera :( w koncu w pazdzierniku i w listopadzie wyjdzie pare niezlych gierek a na wszystkie kasy nie styknie :(

Edytowane przez nuO3-Lzuruha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale narzekacie ... Nie kazdy nowy fps bedzie odrazu wygladal jak Crysis, poza tym proponuje odpalic FPS-y sprzed 2007 roku i naprawde na ich tle nowy BiA wypada o niebo lepiej. Mnie sie tam te screeny wydaja w porzadku, bardziej mnie interesuje czy bedzie tak nudno i pompatycznie jak w poprzedniej czesci.

Edytowane przez satou

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem gra w porównaniu z tytułami 07' wypada... jak pisałem przeciętnie ale ch** z grafą, racja główną cechą gry jest gameplay i ciekawe czy został należycie udoskonalony względem poprzedników. Przeszedłem obie części ale z ręką na sercu to mogę powiedzieć, że mniej więcej do połowy czasu gry były wciągające i interesujące, później powielanie schematu czyli nuuuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.) Ile można "tłuc drugą wojnę światową" ?

2.) Nigdy nie grałem w żadną z serii BIA, warto zacząć od pierwszej ?

1.) dopoki strzelamy do niemcow w nieskonczonosc :lol2:

2.) moze od pierwszej nie, ale w ta imho warto pyknac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi