dumpmuzgu Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) A jak z fizyką w tej grze?? Bo ta gra wspiera sprzętowo physix na kartach nvidii.w tej grze nie ma fizyki. chyba ze podbity w powietrze od strzalu w glowe helm, to jest wg tworcow fizyka. pogralem, dowiedzialem sie ze bedzie nastepna czesc, odinstalowalem. Edytowane 10 Października 2008 przez Pigipon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 w tej grze nie ma fizyki. chyba ze podbity w powietrze od strzalu w glowe helm, to jest wg tworcow fizyka. No taki tekst to bardzie do CoD pasuje bo tam nie bylo, nie ma i chyba nigdy nie bedzie fizyki. W najnowszym BiA fizyka jest i to bardzo dobra, niemce po wybuchu granatu lataja az milo (ich konczyny zreszta tez) a zasłony typu plotek, beczki, skrzynie niszcza sie bardzo realistycznie. Oczywiscie szkoda ze nie wszystko da sie zniczszyc ale i tak jest o wiele lepiej niz w MoH czy CoD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 i chcesz mi powiedziec, ze do takiej "fizyki" potrzeba PhysX? fakt, plotki ladnie sie niszcza, ale wiory nie latają. gdzie latajace na wszystkie strony odlamki po wybuchu granatu. nic takiego nie ma. marnie pod tym wzgledem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Mnie bardziej martwi, że płotek z cegiełek jest w stanie zatrzymać Shermana Firefly, tak samo stary przedwojenny Citroen nie do przejścia dla naszego Shermana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 takie rzeczy obserwuje sie nie tylko w BiA. pewne rzeczy da sie zniszczyc, pewnych nie. budynku dzialem z czolgu nie zniszczysz, ale posypie sie gdy go rozjedziesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 takie rzeczy obserwuje sie nie tylko w BiA. pewne rzeczy da sie zniszczyc, pewnych nie. budynku dzialem z czolgu nie zniszczysz, ale posypie sie gdy go rozjedziesz :DWiem, że nie tylko w BiA, budynek nawet może się nie ruszać, ani cegiełka, ale płotki (nie te drewniane), drzewa, jakieś śmiecie dekoracyjne powinny być jak najbardziej destrukcyjne. Czy to nie jest śmieszne kiedy czołg nie może pokonać małego płotku z ułożonych cegiełek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Przeszedłem i mogę powiedzieć, że ci co nie grali nie mają czego żałować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 A mnie się podoba. Jest klimacik, grafa całkiem na czasie, większych ułomności brak. I co z tego, że interakcja średnia, że IQ przeciwników raczej niskie? Zlewam to sikiem prostym. Liczy się ogólne wrażenie. Jak dla mnie to 7/10. Nie jest to CoD4 czy Crysis, ale na pewno nie można uznać go za klapę Poprawny tytuł i ja jestem na TAK. Czasami odnoszę wrażenie, ze niektórzy marudzą dla samego marudzenia. Zjechać, zbełtać, byleby coś powiedzieć. Ludzie, czasy genialnych tytułów dawno się skończyły i Ameryki na nowo się nie odkryje. Jak przeszkadza Wam realistyczność to ruszcie dupska na poligon i marker w łapę i do dzieła. Paintball zapewni odpowiedni poziom rozrywki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 A mnie się podoba. Jest klimacik, grafa całkiem na czasie, większych ułomności brak. I co z tego, że interakcja średnia, że IQ przeciwników raczej niskie? Zlewam to sikiem prostym. Liczy się ogólne wrażenie. Jak dla mnie to 7/10. Nie jest to CoD4 czy Crysis, ale na pewno nie można uznać go za klapę Poprawny tytuł i ja jestem na TAK. Czasami odnoszę wrażenie, ze niektórzy marudzą dla samego marudzenia. Zjechać, zbełtać, byleby coś powiedzieć. Ludzie, czasy genialnych tytułów dawno się skończyły i Ameryki na nowo się nie odkryje. Jak przeszkadza Wam realistyczność to ruszcie dupska na poligon i marker w łapę i do dzieła. Paintball zapewni odpowiedni poziom rozrywki :) Zgadzam się z twoją opinią. Jestem gdzies w 1/3 gry i podoba mi sie. A co do grafiki, pare lat gram juz w CS 1.5, przyzwyczailem się do tej grafiki i jeśli w grze jest zła lub dobra grafika to nienarzekałem, jak zobaczylem grafike w BiA to moim zdaniem to bardzo dobra grafika. Gralem tez w crysisa warheada i tam też jest bardzo ładna. Najważniejsza jest grywalnosc i ogólnie polecam gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) gierka daje rade naprawde mozna sie wczuc w klimat wojny i zniszczenia nie mowiac juz o aspektach psychologicznych jednak chyba przeloze granie na pozniejszy termin jak wypuszcza patcha bo misji black friday na kartach ati normalnie nie da sie zagrac, nie dosc ze tekst/menu itp nagle znika to jeszcze dziwne fps dropy sa gdy na ekranie nic sie nie dzieje oO. choc juz poczytalem troche na forach gearboxa i ubisoft jednak po odpaleniu gry z frapsem nagle problem ustal pomimo tego iz probowalem rozegrac ta misje kilka razy juz:D edit2 no i pograne ekran po prostu po 2-3 min zrobil sie czarny i bylo widac tylko ikony "przycisniecia" wroga Edytowane 12 Października 2008 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 a jak na tym radku hd 4850 chodzi ?? nie licząc tych bugów w misji black friday to ,płynnie jest na max detalach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 a jak na tym radku hd 4850 chodzi ?? nie licząc tych bugów w misji black friday to ,płynnie jest na max detalach??Nawet, więcej niż płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 a jak na tym radku hd 4850 chodzi ?? nie licząc tych bugów w misji black friday to ,płynnie jest na max detalach?? 1280/1024 i smiga srednio okolo 70 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) a jak na tym radku hd 4850 chodzi ?? nie licząc tych bugów w misji black friday to ,płynnie jest na max detalach??1680x1050 na max :D Edytowane 12 Października 2008 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Chcecie wiedziec nad czym gearbox meczyl sie przez dwa lata http://guru3d.com/article/philips-ambx-gamers-kit-review/7 , po co komu takie (nawet fajne) duperele ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Ta gre to Oni chyba robili na 1/2 Etatu :) normalna ,przecietna powinna posiadac grafe co najmniej jak w CutScenach , ale przeciez niema komu pisac kodu , nawet spece od kreowania modeli mieli lewe rece jedynie co im wyszlo to pare ladnych texturek ,ale tylko kilka :/ b.t.w 1680x1050 all max 45-60 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Gra całkiem spoko można pograć ale nie podoba mi się jak ocieka propagandą hammerykańskiego trepa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Ja gram i mi ogolnie gierka mi sie podoba.moze w sumie dlatego ,ze wczesniej w podobne nie gralem.jedynie mnie co denerwuje ,ze zolnierz bo strzale w glowe potrafi wyleciec 1,5 metra w powietrze no i czasem trafia sie mniejsze babole ale 7-7,5/10 mysle od siebie moge dac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Dziś skończyłem :) Grałem od 7 października więc jak dla mnie nie jest źle z długością. Wszystko co ważne już chyba zostało powiedziane. Ogólnie rozgrywka spodobała mi się i spróbuję jeszcze kiedyś przejść ją na wyższym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Dziś skończyłem :) Grałem od 7 października więc jak dla mnie nie jest źle z długością. Wszystko co ważne już chyba zostało powiedziane. Ogólnie rozgrywka spodobała mi się i spróbuję jeszcze kiedyś przejść ją na wyższym poziomie. Jak dla mnie poziom trudności został znacznie obniżony w stosunku do poprzednich części. Teraz gram na veteran i dla mnie to jest taki normal z poprzednich części. Pamiętam że już na very hard ledwo przełaziłem kolejne etapy a na autentyku siadłem na 8 rozdziale dalej tego horroru nie zdołałem ruszyć a szkoda bo nie dało się odkryć wszystkich materiałów dodatkowych które nakręcały klimat gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Dodam na koniec ze jak na gre wydana w drugiej polowie 2008 roku to jest cienka jak rozwodniony barszcz , calos ratuje troche grywalnosc ale reszta kuleje . 2 lata temu byla by pewnie hitem ,dzis jest przecietna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 ok gdzie jest to do zniszczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 sprawdz sobie mape objedz wszystkie miejsca gdzie sa dziala to wtedy je zniszczysz zaloze sie ze bedziesz musial sie wrocic prawie do poczatku za budynkiem bylo schowane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPRO Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Czesc Mam do was prosbe a mianowicie chodzi o save z gry.... Prosil bym o podeslanie mi save z zakonczona cala gra lub z odblokowana misja d+1 1830.. save moze znajdowac sie na dowolnym uploadzie.. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) kurde nie wiem co jest grane, instaluje gre mija filmik i gra sie wywala pokazuje sie blue screen i reset idzie :/ wie ktos o co moze chodzic ? mam zainstalowanego SP3 bo ponoc wymagany jest, ale i tak nie dziala... Edytowane 27 Października 2008 przez fllanker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 1680x1050 na max :D ... bez AA minimum x4 nadal wygląda marnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wczesną jesienią 1944 roku odbyła się największa operacja z udziałem wojsk powietrznodesantowych podczas II wojny światowej, znana szerzej pod kryptonimem „Market Garden”. Ambitny plan aliantów zakładał przejęcie kontroli nad szeregiem mostów wzdłuż linii rzek Moza, Waal i dolnego Renu, sforsowanie niemieckiej linii obrony i dotarcie do zagłębia Ruhry. Gdyby wszystkie postanowienia udało się zrealizować, druga wojna światowa mogłaby zakończyć się znacznie wcześniej. Dążenia do jak najszybszego przeniesienia walk na teren III Rzeszy, okazały się jednak niewystarczające. Spadochroniarze od początku napotkali zdecydowany opór wroga. Brak dostatecznej ilości samolotów zmusił dowództwo do rozbicia desantu na trzy etapy, co drastycznie zmniejszyło efekt zaskoczenia. Niemcy odnieśli swoje ostatnie wielkie zwycięstwo, gotując aliantom prawdziwe piekło. Wiele tysięcy żołnierzy zginęło, odniosło ciężkie rany lub dostało się do niewoli. Amerykańska 101 dywizja powietrzno-desantowa zawsze wysyłana była w samo oko cyklonu, zaś Brothers in Arms: Hell's Highway przedstawia losy kilku członków tego legendarnego oddziału ... PEŁNA TREŚĆ RECENZJI NA ŁAMACH PUREPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 fajny "jako dowódcza brygady otrzymaliśmy" powinno być dowódca reszty błędów nie pamiętam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pogralem troche i mechanika gry jest "drewniana". W ogole bez jakiegokolwiek polotu, strzelanie z broni nie sprawia nawet najmniejszej przyjemnosci. No i jeszcze ten smieszny dymek czy co to jest podczas strzelania z broni automatycznej. Jedyna rzecz jaka mi sie spodobala to rozczlonkowane ciala po wybuchu granatu. Jednym slowem kupa i zapychacz wolnego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Cóż, jak to mówią: są gusta i guściki :> Mnie się akurat kierowanie grupą, klimat budowany w przerywnikach i otoczka nawet podobały, ale nie jest to tytuł z najwyższej możliwej półki. W porównaniu do dopiero "drewnianego" MoH: Airbone BiA: HH wypada nawet nieźle, do tego nie jest całkowicie bzdurną sieczką :> reszty błędów nie pamiętam :)Zakładam, że ich nie ma - poza tym poprawione - korekta zostanie postawiona przed sądem polowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...