Oktawian Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gra bardzo fajna, rzeczywiście trochę za łatwa i razi brak możliwości skakania. Nikt też nie wspomniał że w poprzednich częściach można było wydać rozkaz szturmowania pozycji wroga w Hell's Highway tego nie ma a szkoda. Nie wiem co chcecie od Medal of Honor - Airborne mi się bardzo podobało (przeszedłem ze trzy razy) niebo lepsze od Pacific Assault. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie wiem co Wy wszyscy chcecie od tej gry, mi pomimo liniowosci, bardzo sie spodobala, od siebie dalem jej 9/10, naprawde, fabula, i taktyka roxuj'e, a tematyka II WS rzadzi na max'a ;]. Tak wiec mi sie gierka bardzo spodobala, nie wiem jak tam w multi, ale na singla jest wysmienita ;). A teraz wracam dalej zabijac szwabow z kar'a w CoD'a5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Dla mnie gra jest super :D Dawno nie grałem w II-wojennego fps'a i nie żałuję, że wybór padł na tę właśnie. Jak widziałem ją u kumpla, to trochę się zmartwiłem wyglądem, strasznie 'plastusiowo' wyglądała, ale zainstalowałem u siebie noo i czasami potrafi ucieszyć oko. Świetnie, że dodano element taktyczny, drażnił mnie już trochę motyw 'One man army' w innych tytułach tego typu. Tutaj wykazanie się heroizmem najczęściej skutkuje wczytaniem ostatniego chekpoint'a. Gram na veteranie i nie jest tak źle z trudnością :D Trzeba uważać na kule wroga. Ode mnie 9/10 za odświeżenie sobie tej tematyki tak świetnym tytułem (po zapowiedziach spodziewałem się czegoś zupełnie innego, niezbyt udanego, a tu proszę jakie miłe zaskoczenie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 w jakim folderze znajdują się save do gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...