mlun Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Mam zamiar kupić troche nowych cześci i zdecydowałem sie na Athlona XP 1700+(AIUGA) Asusa A7V333 i 128 lub 256(nie wiem ile kosztują)ramu 333mhz? Czy dobrze wybrałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Athlona kup 0.13um - AIUGA to chyba taki wlasnie ale nie jestem pewien Asus - dobra plyta, ale jesli chcesz podkrecac to Epox Ramu co najmniej 256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Proc tak ale BO czyli np JIUCB, płytę to już pewno coś na kt 400 np: gigabyte ga7VAXP jak dobrze poszukasz to kupisz ją poniżej 500 zeta a ma full wupas oprócz serial ata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Asus - dobra plyta, ale jesli chcesz podkrecac to Epox Ramu co najmniej 256 ALe jakiego tego Epoxa? A na Asusie nie da się dużo kręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 8RDA+ co do podkrecania, poszukaj - w dziale podrecanie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...