bozar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 witam potrzebuje zlozyc takiego taniusiego kompa do netu ew. filmowi starszych gier za 350pln! dysk nie musi byc duzy, wystarczy 8-10Gb. ramki mam(256dimm). plyta glowna najlepiej ze zintegrowana sieciowka i dzwiekowka. procek - pewnie cos ok 1GHz. grafika.....hmmmm nie wiem co byloby lepsze, czy radek 9000 pro 64mb czy gf3 ti200? no i chyba wszystko, bo sama obudowe i zasilacz mam. poprosze o pomoc, bo w tych starszych kompach nie dokonca sie orientuje. ps. jakby sie udalo moglbym troszeczke pokrecic procka:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Przy tak ograniczonym budzecie nikt Ci nie doradzi konkretnych czesci. Szukaj okazji na allegro. Rozglodaj sie z Duronem, plytka na chipsecie nForce a grafe jezeli ma byc komp do netu i filmow jak najtansza np Riva TNT2 spokojnie starczy do takich zastosowan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dokładnie. Szukaj okazji na allegro. Karte to weź jakąś Ati za max 5 zł :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 mobo+procek dysk grafika1 lub grafika2 wszystko niecale 400pln co wy na to? tego procka mozna na tej plycie puscic na 1,5Ghz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jest to pseudo markowa płyta, wątpię zeby były jakieś mozliwosci podkrecania, zesztą tak samo jak na innych pł gł fujitsu. A procek polecam jak najbardziej, mialem kiedyś takiego :) fajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 a co z grafika? bo oponuje za radeonem, ale jeszcze nie zdecydowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...