dem Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam problem z tym programem. Nie chce odtwarzać muzyki, ba nie chce nawet dodawać utworków do playlisty. W momencie, gdy klikam na jakąś mp3 i klikam "odtwórz w > XMMS" wyskakuje mi takie okno: Niestety nie mogę odtworzyć żadnego utworku. Program nie reaguje na żadne polecenia. Tylko sie włącza. Po uruchomieniu XMMS'a z konsoli dostaję taki komunikat: Proszęo jakieś sugestie, co z tym począć. PS. W innych programach muza działa (Amarok, Kaffeine, etc). Nie mam już pomysłu. UPDATE. Niestety BMP tez nie działa. Pokazuje się taki komunikat: Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Próbowałeś pociągnąć paczkę z innego źródła? Np.: http://packman.links2linux.org/index.php4?action=675&vn=3 Ja instalowałem xmms-1.2.10-79.pm.1.i586 pod Suse 10 i wszystko działa bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ściągnąłem, pakiet z linku, który podałeś i dalej to samo. Zgrzytam już zębami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Z tego co widzę brakuje ci odpowiednich bibliotek. Spróbuj przekompilować program ze źródeł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) A próbowałeś dodać jakieś mp3 do playlisty i sprawdzić czy się odtwarzają? Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez bigfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Znalazłem receptę na XMMS. Sprawę załatwił plugin "xmms-mad". Niestety BMP nie działa dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...