Skocz do zawartości
Lagier

P5wd2 + D920 -> Nie Bootooje

Rekomendowane odpowiedzi

Panocki jest maly problem. Nasz kolega Wampir ma problem z Asusem P5WD2 i D920. Mianowicie plytka nie startuje. Wszystko sie kreci radiatory sie nagrzewaja ale nie ma zadnego sygnalu na ekranie. Poprosil mnie zeby zalozyc ten topic, poniewaz podejzewamy, iz po prostu trafil na model ze starszym biosem ktory moze miec problem z D920 (bo istnialy takie przypadki) a Wampir nie ma dostepu do starszego proca z LGA775. Zatem potrzebny jest ktos kto jest z opola i posiada jakiegos Pentaka czy Celka na LGA775 najlepiej cos ze starszych serii P4 5xx to samo tyczy sie celerona.

Jesli mialby ktos chwile czasu aby sie spotkac i updatenac biosa u Wampira na innym procu plz o PILNY kontakt:

Wampir - 698684488

ew. kliknijcie w tym topicu to sie siakos ugadamy

z gory thx

pozdroofka

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rewolucja tanich inteli ??

Cos ci sie pomylilo....

Te procki zawsze byly tanie, ale ludzi ktorzy maja juz s939 latwiej jest przejsc na DC z AMD. Dodatkowo amd`owskie proce sa lepsze :D

JA szykuje sie na maleconieco jak conroe pokarze co potrafi

Edytowane przez Zulusman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto tu ma programator do biosów prosze o PM bo mi bios padł z deczka :P Wsio dziala, napiecia są, a obrazu nie daje, na kilku ramach i grafach sprawdzane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukasz166

Wystarczy na Allegro zerknąć, ja na drugim kompie (Płyta główna QDI Advance 10T) naprawiłem BIOS-a za 23zł z przesyłką! Wystarczy pomyśleć... Pozdro!

Edytowane przez lukasz166

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi