Zioło85 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Chce kupic nagrywrke tak do 200zl a ze sie nie znam na tym to co mi radzicie :) Wielkie dzieki z gory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 BenQ DW1650 lub NEC nie pamiętam modelu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel555 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Chyba nie ten dzial. Ja polecam to co mam czyli Nec 3550A. Kosztuje tylko 145zl a nagrywa bardzo dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak do 200 zł to tylko i wylączie jakiegoś pioneerka, najlepiej 111. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 NEC'a z Label Flashem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 NECa lub Benq, ewentualnie LG, ale... tamto lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jony43 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 NECa lub Benq, ewentualnie LG, ale... tamto lepsze.Co to jest Label Flash. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel555 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 LabelFlash to Lightscribe. Po prostu Nec tak nazwal ta technologie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No tylko że labelflash jest lepszy od lightscriba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Moge polecic neci, w pracy pale codziennie po 3 plyty z archiwum. Nagrywarka LG wytrzymala 3 miesiace i zdała klucze. Dostalem w zamian LG.. dzialala pol roku. Obecnie Nec pali od ponad roku bez zadnego problemu. Kultura pracy jest tez calkiem inna. Wiem ze moje doswiadczenia sa troszke bezsensowne gdyz kazdy nowy model moze byc calkowicie inny i inaczej sie zachowywac. Nie polecam liteonow, mialem z nimi zawsze problemy z nosnikami (raz tdk dzialaly raz nie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...