Dj paw Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Nie znalazłem odpowiedzi szukając. Otóż zakładałem sobie nowe chłodzonko. Wszystko cacy przy zakładaniu, zero problemów, włożyłem ram który poprzednio wyciągnąłem. Włączam komputer i słyszę długi sygnał dźwiękowy. Wyciągam jedna kostkę(sa dwie 2x256). Wystartowało normalnie. Już myślę, że to ona jest winna. Zamieniam jedna z drugą i ..... znów działa. Po przekładaniu okazuje się, że kości(włożona do tego banku tylko jedna) chodzą tylko na środkowym banku. Coś mi sie wydaję, że podczas zakładania nowego chłodzenia na procka i chipset coś uszkodziłem. Reset biosu juz robiłem. Może ktoś wie jak to naprawić, bo aktualnie pracuje tylko na jednej kości 256 mb, co jak mozna się domysleć nie jest przyjemnością. Liczę na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Odkurzyć sloty pamięci - pewnie Ci się tam napchało jakiegoś śmiecia ! Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Dzięki za chociaż tą jedną odpowiedź. Wystarczyło baaaardzo mocno docisnać. Trochę się zawiodłem na tej płycie. Chociaż do O/C jest nawet dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Te typy tak mają.. ja juz sie nauczyłem ze trzeba mocno pocisnac i ew poruszac jeszcze pamieciami zeby dobrze siedzialy na miejscu :) Teraz juz bedziesz wiedział :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 to chyba kazde, albo prawie kazde plyty tak maja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...