rados Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 <script language="JavaScript">function spr(){var x = screen.width;var y = screen.height;if (x<1024; y<768){alert"fdbgsxfdb";}else if (x>1600; y>1200){alert("za mała rozdzielczość");}else {alert("witaj na mojej stronie");}}</script> Napisałem właśnie taki skrypt aby informować użytkownika gdy rozdzielczość jest nieodpowiednia do przeglądania mojej strony niestety to niedziała długo go analizowałem ale nie mogłem dojść co jest nie tak. Może powinno być porównanie czyli coś w stylu == ale niezbyt wiem jak to zrobić :P Sorry jeśli coś takiego już było ale nie mam zbyt wiele czasu ponieważ spalił mi się komp i pisze nie od siebie, wiecie jak to jest :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) <script language="JavaScript"> function spr() { var x = screen.width; var y = screen.height; if (x<1024, y<768) {alert("fdbgsxfdb");} else if (x>1600, y>1200) {alert("za mała rozdzielczość");} else {alert("witaj na mojej stronie");} } </script> Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Wielkie dzięki, drobne błędy, a skryp już nie działał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...