Nobish Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No więc, mam 4 kości (2x twinmos, 1x twinmos(inny model) i 1x vdata), przy 2 kościach niema problemu, ale gdy dołoże następne 2 (obojętnie jakie) są błędy w testach i komp się zawiesza :( Prośiłbym o dokładne wyjaśnienie jak rozwiązać problem, o ile ktoś wie w co niewątpie :wink: Z góry thx, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jaka plyta ?? Na poczatek przestaw w biosie CR = command rate na 2T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 DFI LanParty UT nForce4 ultra nawet na takich ustawieniach są błędy w testach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) kontroler proca nie daje rady z 4x512, ustaw 2T i sprawdz, napisz jakie te kostki sa i czy wszystkie to "pc3200" Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) wszystkie pc3200,jest chyba na T2 (Command per clock mam disable i w mem teście z biosa pisze że jest T2 :) Command rate żadnego niemam jest tylko te Command per clock Te Twinmosy to jednak te same modele,czyli 3x Twinmos(CL2,5) m2g9j16a-mk + 1x no name No i jest te 2T ale errory też są :( I screen z A64 tweaker Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Nobish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Podbij napiecie procka, moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zwiększyłem napiecie na procku i jest ok THX wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...