-talib- Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) po usunieciu norton sysworks2005 i instalce samego norton antivir(bez protecta) nie moge sie pozbyc z recyclera katalogu NPROTECT ktory waży ponad 2.5giga.probowałem juz chyba wszystkimi progsami do kasowania i nic :mur: .jak to wywalic?!?!?! Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 U mnie spodoben na wszystkie wredne pliki jest drugi windows :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja instalowałem jeszcze raz Nortona i dopiero opróżniłem recyclera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Co to znaczy nie mozesz? Wyskakuje blad? Przejmij katalog na wlasnosc (jak nie wiesz jak to uzyj szukaj!) i usun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) probowałem skasowac po usunieciu nortona tez i nic...wyskakuje bład ze nie moze.nie chce nawet zanlezc tego katalogu ,moze dlatego ze jest w recyclu.wydaje mi sie ze gdzies norton zostawił info w rejestrze i nawet po reinstalce swierzy norton nie pozwala na skasowanie :huh: Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 moze unlocker pomoze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 moze unlocker pomoze.... i znikło :D dobry programik.thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...