slayne Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam Mam problem z zakupieniem baterii podtrzymującej bios do mojego laptopa Dell cpx 750. Byłem juz w paru sklepach ale rozkładają ręce i nie wiedzą co to za bateria i niestety nie mają jej. Bateria wygląda tak jak na zdjęciu. Czy ktos wie moze jaki moze miec symbol czy cos. ręce mi już opadają. Szukałem na angielskim ebayu ale okazało się że każda z aukcji ma inny numer baterii i tak naprawde nic dalej nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Proponuje sprawdzic jakie ma miec napiecie oraz inne parametry ta bateria i kupic cos innegoo podobnych jak najbardziej zblizonych, byleby sie tylko zmiescilo w obudowie laptopa i przylutowac kabelek do podlaczenia do plyty glownej z posiadanej zuzytej baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...