Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zaczal mi szwankowac wiatraczek od grafy (czyt. halasuje)

Jest to karta firmy Dream. Rozwalanie wiatraczka spowodowane jest prawdopodobnie tym ze radiatorek ma zeberka wysokie az na 1mm a wiatraczek ma dosc duza wydajnosc. Przez zeberka powietrze nie moze uciec wiec sie odbija i udeza w wiatraczek przez co musi znosic duze naprezenia i po pewnym czasie wurabia sie na lozyskach.

Pracuje dopiero jakies 2 miechy i to jest juz 2 karta w ktorej to samo jest. I mam teraz do was pytanko czy powinienem:

a) Pojsc do serwisu i ich rowno opieprzyc ze co to za bubel mi sprzedaja

B) Pojsc do serwisu i grzecznie powidziec ze wiatraczek halasuje

c) Pojsc do serwisu powiedziec ze wiatraczek halasuje i powiedziec ze to jest juz 2 karta i jezeli to sie jeszcze raz przytrafi to bede zadac zmieny producenta karty.

d) Mam to olac i sluchac tego pieknego jazgotania

Moge tez zrobic tak ze po wykonaniu punktu b sprzedam ja jako nowa i nie uzywana a kupie sobie jakas inna, lepsza albo KYRO 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jest to karta firmy Dream. Rozwalanie wiatraczka spowodowane jest prawdopodobnie tym ze radiatorek ma zeberka wysokie az na 1mm a wiatraczek ma dosc duza wydajnosc. Przez zeberka powietrze nie moze uciec wiec sie odbija i udeza w wiatraczek przez co musi znosic duze naprezenia i po pewnym czasie wurabia sie na lozyskach.

Pracuje dopiero jakies 2 miechy i to jest juz 2 karta w ktorej to samo jest. I mam teraz do was pytanko czy powinienem:

c) Pojsc do serwisu powiedziec ze wiatraczek halasuje i powiedziec ze to jest juz 2 karta i jezeli to sie jeszcze raz przytrafi to bede zadac zmieny producenta karty.

Moge tez zrobic tak ze po wykonaniu punktu b sprzedam ja jako nowa i nie uzywana a kupie sobie jakas inna, lepsza albo KYRO 2.

Ja bym wybrał b albo c !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Mam ten sam problem z Gainwardem. Wentylator na nim jest najgłośniejszy w całym kompie.

Nie chodzi o to ze jest od poczatku najglosniejszy, byl bardzo cichy tylko ze wyrobil sie na lozyskach i teraz swiszczy terkocze i jeszcze inne dzwieki wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Pracuje dopiero jakies 2 miechy i to jest juz 2 karta w ktorej to samo jest.

Heh, mam IDENTICO karte, ale na razie pracuje dobrze nie zauważyłem głośniejszych odgłośów 8) a sam nie mógłbym wybrać żadnego z tych czterech punktów bo sklep w którym ją kupiłem przeniósł sie do innnego miasta.....arghhhh.... 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmmmm a moze pytanie do publicznosci :?: tak to ja poprosze pytanie do publicznosci..... (po 10 sekundach).... 20% a , 20% b, 40% c, 20% d........... hmmmmm to ja jeszcze zadzwonie.... do kogo :?: do Liska... on powinien wiedziec........ tak... on wie na 100% ....... to dzwonimy....... dryn, dryn, dryn ............ halo slucham..... czesc lisek.... jak bys odpowiedzial na pytanie :

Cytat

wydaje mi sie ze odpowiedz c ....... no dobra obstawiam c .... ok.... narazie........

no wiec tak...... gram o zycie mojej karty graficznej... a poswiece ja.... stawiam na C .............. (sexi dzwiek) ..... chwila niepokoju..........

i.............. TAK, TAK :!: TO PRAWIDLOWA ODPOWIEDZ :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sory za takie jaja ale nie moglem sie powstrzymac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...