eragonek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Przyznam, ze nie znam Review Territory. Tylko na cyfrze leci ? Mozna gdziesik z necie odcinek zobaczyc ? Właśnie, można skąść ściągnąć RT ? Może ktoś nagrywał i wrzucił na torrenty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 kiedys w tv lecial tenbit.pl tez bardzo fajny program :) ten pseudoprogram z tvn turbo to tragedia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak sie nazywal ten program komputerowy co Kaczor recenzowal strategie ? Powinni sie od niego uczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Kaczor opowiadał przeważnie o grach strategicznych w programie Joystick. Byl tez program, ktory prowadzil Emil Leszczyński - Escape. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) ja pamietam ten program z kaczorem jak o hirkach prowadzil program :-) widac ze lubil sobie popykac ;) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Ktoś wspomniał o Game Network - kiedyś oglądałem to nałogowo, do czasu aż w ramówkę stacji weszły jakieś durne tv-teleturnieje i inne shopy. Umowa z cyfrą się skończyła, a jako że nie przedłużałem to więcej nie pooglądam sobie GN. Review Territory - program w porządku, z jednym małym wyjątkiem, może zapodam cytat z głowy : "Chłopie, w tej grze jest straszna latencja myszki" :) To pogrubione słowo jakoś mi nie pasuje i wywołuje u mnie ataki śmiechu. Ale ogólnie to program jest ok, ostatnio robili test jak daleko można stać i zarazem grać na bezprzewodowym kontrolerze do ps2, wyszło im bodajże 35m. W następnym odcinku ma być o tym, jak "rozbawić" kobietę wibrującym joypadem :) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 andrek to był kanał FTA i nie była potrzebna umowa z zadnym providerem zeby to ogladac ;) Jednakże G@me Network juz raczej nie istnieje. Pozostał Game One. Szkoda ze po francusku ale filmy mozna poogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ogladalem 2 odcinki tego "gramy" Jaki oni maj sprzet skoro im Morrowind skakal na oko 15FPS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A komu morrowind dobrze chodzi? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A komu morrowind dobrze chodzi? ;]Chyba chciales spytac komu chodzi zle :) Oblivion prawie kazdemu chodzi dobrze a Morrowind to zasuwa az uszy pekaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BleJd09 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Chyba chciales spytac komu chodzi zle :) Oblivion prawie kazdemu chodzi dobrze a Morrowind to zasuwa az uszy pekaja :D Ta jasne Oblivion kazdemu dobrze... dobry zart. Tak samo Morro - bez tweakera to sobie nawet na najmocniejszym sprzecie nie pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No mi na r9550 jak i na gf6600 morrowind chodzil tak samo wolno... Dobra koniec ot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 przesadzacie ;) najbardziej mi sie podobal u nich test toci3 ktora ciela tak ze az w oczy kole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 w jakich godzinach to emituja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Nazwa tego programy, czli GRAMY niebezpiecznie mi sie kojarzy z czynnoscia co z graniem nie ma nic wspolnego ;] *RAMY A jak juz jestemy przy tematach programow o grach, to kojarzycie tych Janków z Hypera? no nigdy nie zapomne jak sie usmialem gdy testowali Colina 2003 czy 2004 i gosc cala trase obijal sie o ploty i to na 1! :lol2: Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Jezeli o testowaniu samochodowek to pamietam w Gameboxie gdy testowali RBR. Czlowiek gral na padzie z widoku zza samochodu itak kaleczyl, ze prawie spadalem z krzesla. Oczywiscie oceny byly zanizane bo nie poczerpal za wiele przyjemnosci z gry :] Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 To jest paranoja że taką stacje jak TVN nie stać na pożonny komputer a takiego HYPERA który leci tylko 4 godz dziennie to stać. naucz sie pisowni slowa porządny costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jeśli prowadzą taki ambitny program to jakie w ogóle mogą mieć pojęcie o kompach :?: Zobaczyli plakat Mediamarktu i kupili sprzęta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Myślę że nie ma co się rozwodzić wiecej nad biedą w postaci programu GRAMY...brrr....Ewentualnie przemianować topic na taki w którym będziemy oceniać ogólnie różne, różniste programy o grach na naszych rodzimych stacjach i nie tylko ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Obejrzałem to cudo, rzeczywiście bieda. Prowadzący chyba urwał się z wariatkowa :lol: Ale dziś kozackie nagrody m.in. dwie myszki A4Tech :wink: Edytowane 2 Maja 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ewentualnie przemianować topic na taki w którym będziemy oceniać ogólnie różne, różniste programy o grach na naszych rodzimych stacjach i nie tylko ;).done :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...