sebas999 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Moja sytuacja wygląda następująco, mam Audigy 4 zainstalowane oprogramowanie z płytki A4 i najnowsze sterowniki. Problem w tym że gdy wejde w ustawienia Basu zakładka Bass Boost jest nieaktywna. Mogę ustawiać bass tylko poprzez zakładkę "Bass Managment" bas oczywiescie jest dobry ale słyszałem że dzięki zakładce Bass Bost można znacznie poprawić jego głębie. Głośniki oczywiście 5.1 (genius HT) Czy możliwe jest aby te dwie zakładki były aktywne jednocześnie??? Bo gdy zmieniam w sterownikach głośniki na 2.1 to zakładka Bass Boost staje sie aktywna ale ta druga Bass Managment staje sie nieaktywna :( Czy wie ktoś jak to poustawiać aby wszystkie byly aktywne i możńa było nimi manipulować???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 hehe ja mam 2.1 i bass boost mam aktywne a ten drugi nieaktywny. Dolaczam sie do pytania tak zeby wiedziec na przyszlosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 U mnie aktywne jest Bass Mangament, to drugie jest niedostępne (w ustawieniu 5.1). Z kolei po podłączeniu słuchawek jest na odwrót. I nie wiem czy można inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas999 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Widocznie te dwie funkcje nie mogą razem współpracować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...