Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Witam. Nosilem sie z tym pomyslem juz jakis czas i mysle ze czas jest odpowiedni ( wiem ze sesja , ale jeden wieczor wolny od nauki wszystkim sie przyda) by zrobic zlocik Tweakowcow z Białego. Pivko i te sprawy ( dla lodzi przed 18 rokiem zycia soczek i bez tych spraw :lol: :lol: :lol: Kto jest za niech sie wypowie w tym topicu. Wogle niech ludzie z Białego i okolic dadza znak coby bylo wiadomio ile jest osob z mojego miasta. Część loodzi juz znam i z checia poznam reszte. Zawsze jak ktos bedzie mial przoblem to bedzie go latwiej rozwiazac, itp, itd. Wiec co wy na takei spotkanko? Moja propozycja jest piatek 24 stycznia, ale wszystko jest do ustalenia. Pozdrawiam i czekam na odzew!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 O zlotach juz bylo. Mialy byc w roznych miejscach i na razie nic z nich nie wyszlo. Wiec po co znowu zaczynac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 fajny pomysł - całkowicie popieram , bo nikogo z forumowiczów nie znam (może dlatego , że studiuję prawo 8) ) Ciekawe, ilu się nas nazbiera :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 O zlotach juz bylo. Mialy byc w roznych miejscach i na razie nic z nich nie wyszlo. Wiec po co znowu zaczynac :?: no np. zlot na śląsku ma być jak się ociepli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Bylo o zlotach ogolno polskich a ten bedzie lokalny. To ze jeszcze zaden nie wyszedl nie oznacze ze ten nie wyjdzie. Jak sie nikt nie pojawi to z Bortasem i Secikiem zamelinujemy sie we 3 w jakijs knajpie i sie zponiewieramy pivem i pivem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Bylo o zlotach ogolno polskich a ten bedzie lokalny. To ze jeszcze zaden nie wyszedl nie oznacze ze ten nie wyjdzie. Jak sie nikt nie pojawi to z Bortasem i Secikiem zamelinujemy sie we 3 w jakijs knajpie i sie zponiewieramy pivem i pivem true, true :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 To piatek 24 pasuje wam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 hm.. wes chociaz poczekaj do konca sesji :) a co do zlotow.. taki ogolnopolski trudno zrobic.. ale lokalny to juz co innego... zawsze to jedna osoba wiecej ktora moze w miescie pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Bortasz na jeden wieczor sie nie wyrwiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 no coz zalezy co bedzie nastepnego wieczorka :) no i w jakiej kanjpie bedziemy sie melinowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 nastepnego dnia beda poprawiny a knajpe sobie znajdziemy ja bedzie wiadomo ile osob bedzie na zlocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ja jestem za - chyba będę mógł wyrwać się w piątek teraz pytanie : gdzie? kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Kurde- u mnie nie za bardzo- muszę pozaliczać ćwiczenia w jednej szkole, a w 2 mam to samo, tylko pare razy więcej- na mnie w takim wypadku nie liczcie :( PS- w piątek to ja mam zajęcia do 21- będę wypruty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 napewno znajdziemy taki dzien by kazdy mogl i nie byl wypruty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja może mogłbym przyciągnąć swoje poważanie ale ja sie niezadowole sie soczkiem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 No kolejnqa chetna osoba, ciekawe ile jeszcze osob jest z Bialego a nie ma tego w opisie. Ten zloto jak wyjdzie to bedzie pierwszy, chlopaki postarajcie sie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja mógłbym wpaść tylko gdzie i kiedy i najlepiej byłoby np w piątek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 o prosze kolejny bialostoczanin:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hmm to nei wim trzeba chyba zczym¶ konkretnym wyjść powiedzmy w piątek pod tonem ? tylko wjakąś sensowną pore bo lokali nie znajdziemy... i jak się tam rozpoznamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Jak to jak sie rozpoznamy? PO KOMPACH na plecach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Igor jako organizator musisz siê zaopatrzyć w tabliczke/chorągiewke "tweak.pl" i trzymać ją wysoko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jakos sie poznamy:) Wszyscy oczy podkrazone po nocnej sesji wyciskania paru MHz . Zrobire tabliczke SZUKAJ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Witam Niestety ja mam w firmie inwentaryzację i jestem z tego powodu nieosiągalny wieczorami aż do 26... no i sesja Ale miłego piffkowania !!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Powinniśmy spotkać się gdzieś w centrum , ale nie pod kinem Ton - tam nieraz stoi niezła kupa ludzi czekających na kogoś - i weź tu później zorientuj się kto jest kto 8) Może ktoś ma jakieś konkretne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 pod fontanną też dużo ludzi... nei wiem mi to ryba gdzie... byle nie z apóźno bo tak jak mówułem knajpy pełne będą... btw. ktoś wie gdzie w białym kupić zwykły proty radiator bo ja mam problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zrobire tabliczke SZUKAJ :lol: :lol: :lol: :lol: :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Panowie dzieki za odzew i cieszy mnie to ale wlasnie sie dowiedzialem ze mam razem z SeciKiem kombajn z fizyki w sobote:( Proponuje wiec zmiane czasu spotkania na sobote lub inny dzien! Podajcie swoje propozycje to ustalimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Panowie dzieki za odzew i cieszy mnie to ale wlasnie sie dowiedzialem ze mam razem z SeciKiem kombajn z fizyki w sobote:( Proponuje wiec zmiane czasu spotkania na sobote lub inny dzien! Podajcie swoje propozycje to ustalimy. tja, wlasnie.. nie ma to jak dobry poczatek weekendu, takie przyjemne kolo z fizy :evil: wieC sobota pasuje ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 dla mnie spoko... wyjazd jaki planowałem nie wypalił... tak wogóle to ile osób będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jak dla mnie może być sobota . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...