Skocz do zawartości
Igor

Zlot w BIAŁYMSTOKU (Wrazenie po zlocie)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nosilem sie z tym pomyslem juz jakis czas i mysle ze czas jest odpowiedni ( wiem ze sesja , ale jeden wieczor wolny od nauki wszystkim sie przyda) by zrobic zlocik Tweakowcow z Białego. Pivko i te sprawy ( dla lodzi przed 18 rokiem zycia soczek i bez tych spraw :lol: :lol: :lol:

Kto jest za niech sie wypowie w tym topicu. Wogle niech ludzie z Białego i okolic dadza znak coby bylo wiadomio ile jest osob z mojego miasta.

Część loodzi juz znam i z checia poznam reszte. Zawsze jak ktos bedzie mial przoblem to bedzie go latwiej rozwiazac, itp, itd.

Wiec co wy na takei spotkanko? Moja propozycja jest piatek 24 stycznia, ale wszystko jest do ustalenia.

Pozdrawiam i czekam na odzew!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylo o zlotach ogolno polskich a ten bedzie lokalny. To ze jeszcze zaden nie wyszedl nie oznacze ze ten nie wyjdzie. Jak sie nikt nie pojawi to z Bortasem i Secikiem zamelinujemy sie we 3 w jakijs knajpie i sie zponiewieramy pivem i pivem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylo o zlotach ogolno polskich a ten bedzie lokalny. To ze jeszcze zaden nie wyszedl nie oznacze ze ten nie wyjdzie. Jak sie nikt nie pojawi to z Bortasem i Secikiem zamelinujemy sie we 3 w jakijs knajpie i sie zponiewieramy pivem i pivem

true, true :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinniśmy spotkać się gdzieś w centrum , ale nie pod kinem Ton - tam nieraz stoi niezła kupa ludzi czekających na kogoś - i weź tu później

zorientuj się kto jest kto 8)

Może ktoś ma jakieś konkretne propozycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dzieki za odzew i cieszy mnie to ale wlasnie sie dowiedzialem ze mam razem z SeciKiem kombajn z fizyki w sobote:(

Proponuje wiec zmiane czasu spotkania na sobote lub inny dzien!

Podajcie swoje propozycje to ustalimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dzieki za odzew i cieszy mnie to ale wlasnie sie dowiedzialem ze mam razem z SeciKiem  kombajn z fizyki w sobote:(

Proponuje wiec zmiane czasu spotkania na sobote lub inny dzien!

Podajcie swoje propozycje to ustalimy.

tja, wlasnie.. nie ma to jak dobry poczatek weekendu, takie przyjemne kolo z fizy :evil: wieC sobota pasuje ? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi