SeciK Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ...tak wogóle to ile osób będzie?... no tego to chyba jeszcze nikt nie wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ile bedzie tyle pedzie "truków" dla wszystkich wystarczy :) oka moze byc sobota... ale mowimy o tej sobocie? a nie o ktorejs tam :) a co do poznawania to tabliczka szukaj bedzie najlepszym rozwiazaniem... no ale powaznie cos sie wymysli jeszcze nie bylo takiego co by mnie w tlumie mnie znalazl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mowimy o tej sobocie! Wstepnie moze godzine ustalimy? Komu ktora pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mowimy o tej sobocie! Wstepnie moze godzine ustalimy? Komu ktora pasuje? Moze i ja bym przyszedł (ale nie obiecuje)!! W opisie mam Gołdap ale od 5 lat siedze w Białym. To jeszcze gdzie zborne miejsce?? Moze ok.18 zeby miejsce gdzies znalezc. Do zobaczenia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jako miejsce proponuje po drugiej stronie ulicy, na przeciwko kina Ton. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a co tu do zakonnic chcesz isc?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Jest czwartek wiec proponuje ZLOT na SOBOT na godzine 17:30 po drogiej stronie ulicy na przeciwko tonu ( obok zakonnic jak to sznowny pan Bortas okreslil) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Bialy Rulz !!! Wyjebiste miasto z zielonych jestem ale jak cos to bede mogl sie zjawic dopiero na wakacjach na takim zlociku wiec moze da sie przelozyc ???? Powod mam taki ze tym czasowo przebywam za granica a tak dokladniej w ameryce polnocnej a tak jeszcze dokladniej to w kanadzie a tak jeszcze dokladnie to juz nie powiem bo w sumie kogo to jebbbie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mi tam pasuje 1730 w sobote tylko tak jak wcześniej mówiłem moze być ciężko z miejscami jakl przyjdzie więcej osób... Bialy Rulz !!! Wyjebiste miasto z zielonych jestem ale jak cos to bede mogl sie zjawic dopiero na wakacjach na takim zlociku wiec moze da sie przelozyc ???? Powod mam taki ze tym czasowo przebywam za granica a tak dokladniej w ameryce polnocnej a tak jeszcze dokladniej to w kanadzie a tak jeszcze dokladnie to juz nie powiem bo w sumie kogo to jebbbie :D :D :D eheh kto powiedział że to będzie jedyny zlot ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 czyli ustalone na 17:30 pod TONEM ps. igor a moze drukniemy taka kartke z logiem TWEAK.PL wtedy oni nas znajda napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Niestety - drastycznie zmieniły się u mnie plany i nie mogę przyjść . FAK! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 to w takim razie robimy jutro to spotkanie czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 kurde kumpel mi dzisiaj powiedział że jutro urodziny robi... ej może dajcie swoje gg i/lub na jakich kanałach na ircu siedzicie to sie konkretnie dogadamy bo tak się nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja bede! Kto chce i moze niech tez bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 czyli igor idziemy jutro na lotki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 hej panowie to jest nas wiecej, mowicie o 17:30 pod TONEM :D Gitowo to ja zapadam nie ma to jak biały (tu ziom z wasilkowa) no to se zapijemy - do jutra a moze i juz dzisiaj :D >>>>na gazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Potwierdzam 17:30 pod tonem. Jak sie rozpoznamy? Bortas bedzie stal na jednaj nodze i w kurtce na lewej stronie , a ja bede 3 metry dalej i nie bede sie przyznawal :) :lol: A tak serio to bedziemy chodzic i szepczec SZUFLANDIA, SZUFLANDIA ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 No i [gluteus maximus] bylem pod Tonem i spotkalem tylko secika ( alepojechal po KOMANDOSY). Siedzimy teraz z Bortasem u mnie i zaraz idziemy gdzies na lotki, a wy daliscie ciala. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 no coz nikogo nie bylo :( jednak pierwszy zjazd (czyt. ja i igor byl udany) secik... oddaj mojego cs'a a ja ci oddam twoje unreal'a 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...