Skocz do zawartości
Igor

Zlot w BIAŁYMSTOKU (Wrazenie po zlocie)

Rekomendowane odpowiedzi

ile bedzie tyle pedzie "truków" dla wszystkich wystarczy :)

oka moze byc sobota... ale mowimy o tej sobocie? a nie o ktorejs tam :)

a co do poznawania to tabliczka szukaj bedzie najlepszym rozwiazaniem... no ale powaznie cos sie wymysli jeszcze nie bylo takiego co by mnie w tlumie mnie znalazl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowimy o tej sobocie! Wstepnie moze godzine ustalimy? Komu ktora pasuje?

Moze i ja bym przyszedł (ale nie obiecuje)!! W opisie mam Gołdap ale od 5 lat siedze w Białym. To jeszcze gdzie zborne miejsce?? Moze ok.18 zeby miejsce gdzies znalezc.

Do zobaczenia!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bialy Rulz !!! Wyjebiste miasto z zielonych jestem ale jak cos to bede mogl sie zjawic dopiero na wakacjach na takim zlociku wiec moze da sie przelozyc ???? Powod mam taki ze tym czasowo przebywam za granica a tak dokladniej w ameryce polnocnej a tak jeszcze dokladniej to w kanadzie a tak jeszcze dokladnie to juz nie powiem bo w sumie kogo to jebbbie :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam pasuje 1730 w sobote tylko tak jak wcześniej mówiłem moze być ciężko z miejscami jakl przyjdzie więcej osób...

Bialy Rulz !!! Wyjebiste miasto z zielonych jestem ale jak cos to bede mogl sie zjawic dopiero na wakacjach na takim zlociku wiec moze da sie przelozyc ???? Powod mam taki ze tym czasowo przebywam za granica a tak dokladniej w ameryce polnocnej a tak jeszcze dokladniej to w kanadzie a tak jeszcze dokladnie to juz nie powiem bo w sumie kogo to jebbbie  :D  :D  :D

eheh kto powiedział że to będzie jedyny zlot ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam 17:30 pod tonem. Jak sie rozpoznamy? Bortas bedzie stal na jednaj nodze i w kurtce na lewej stronie , a ja bede 3 metry dalej i nie bede sie przyznawal :) :lol:

A tak serio to bedziemy chodzic i szepczec SZUFLANDIA, SZUFLANDIA ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi