stiff75 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Kłóciłbym się, że przywracanie systemu jest takie bezużyteczne, przydaje się rzadko, to prawda, ale kiedy coś się sypie jest niezastąpione. Ale generalnie miło usłyszeć jakieś pozytywne opinie na rzecz mojego ulubionego systemu :) I dzięki za podsunięcie system recovery remover'a pro, zaraz zobacze co ta zabawka potrafi :) Szkoda, że nie da się ustawić, żeby trzymał wpisy użytkownika plus powiedzmy z ostatnich 7 dni, chyba że ktoś słyszał o takiej opcji? no to uslyszysz jeszcze jedna pozytywna opinie o ME :) na jednej z partycji FAT32 mam zainstalowany ten system, uzywalem tego systemu do gierek i uwazam ze jest the best, caly czas mam windows 2000, teraz praktycznie wszystkie gierki smigaja na tym systemie wiec do me zagladam juz naprawde sporadycznie a co do me to jeszcze mozna wspomniec, ze nie ma problemow ze sterownikami, przerwaniami, sprzetem itp. itd. porownujac do win98se przywracanie systemu i te inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki mozna wylaczyc w samym systemie nie kombinujac z innym oprogramowaniem sam system szybciej sie laduje, no i ma duzo udogodnien w samym interfejsie (zaczerpniete z win2k), ktore naprawde ulatwiaja obsluge windy, no ale jeszcze trzeba umiec obslugiwac system (to tak w nawiazaniu do tego, ze znam kolesi, ktorzy szczyca sie tym ze potrafia obslugiwac kompa, a nie wiedza do czego sluza skroty kalw. i np. ctrl i shift) no i moim zdaniem windows me jest ciut stabilniejszy od 98se (przetestowane na wlasnej skorze na kilku roznych konfiguracjach sprzetowych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 oczywiscie win2k + sp3 rulez ale jak kolega chce to 98se + IE 5.5 + memory manager i smiga elegancko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Nie wiem ale Wnde 98se po miesiacu musze formatowac. Zaczyna mnie to nudzić. Dlatego winda me mi zostala(może się coś zmieni:) ) A w xp co kilka godzin blue screen:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arashi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Spróbuj Me, ja uważam, że warto, chociaż jeśli masz 8,4Gb warto by wyłączyć system recovery, jak dojde jak to zrobić, to Ci napisze, ale średnio mi zależy na wyłączaniu u siebie, i tak mam jeszcze 40% wolnego na 17-stce :) Oczywiście wszystki zależy, jak dużo instalujesz programów, duże dawki pogubionych plików rozstroją każdą windę. Ale i na to rada - punkt przywracania systemu po zainstalowaniu najważniejszych progsów i powrót jak zacznie się sypać - oszczędność czasu bardzo duża :) Ja jestem zadowolony i jak widzę nie tylko ja. Wybór należy do Ciebie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon888 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 polecam bardzo win98se bo sam go juz mam 3 lata i bardzo dobrze sie sprawuje :) co do win ME to totalne gowno microsoftu. Jesli chodzi o wina 2k to fajny jes ale niepolecam, a win XP to jeszcze gorszy shit od ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adalbert Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 XP jest ok, ale wcześniej miałem Me i też nie było z nim kłopotów :D Ale tak napradę to wolę Linuxa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Ja obecnie jade na Me - długo boroniłem sie przed przejściem z 98se - dawałem takie same motywy jak ludzie wczesniej piszacy w końcu znajomy przekonał mnie . Z mojego doświadczenia wynika ze Me jest znacznie lepszy ale tylko jesli dokona sie od razu update ( bez niego system jest jakoś mało stabilny) - dodatkowo proponuje wyłączyć przywracanie systemu bo to tylko zapycha dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...