Spider_22 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam pytanie czy da sie to podkręcić a jak tak to czym przedtem miałem karty Ati i używałem Omega drivers i Ati tool na NV sie nie znam? Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Spider_22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mam pytanie czy da sie to podkręcić a jak tak to czym przedtem miałem karty Ati i używałem Omega drivers i Ati tool na NV sie nie znam? sam nie probowałem ale mozliwe ze niedługo bede mial cos takiego w ręku, tez jestem ciekaw jak to wyjdzie i czy sie da... a podobno nie bardzo sie daje bo jakies testy na jakims serwisie byly robione i nie dalo sie ani o 1Mhz podkrecić, prawdopodobnie dlatego ze grafika siedzi w mostku pólnocnym.... choc moze było to za wczesnie i omegi jeszcze nie umialy tej grafy rozgryźć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowxxz96 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Można podkręcić......przez zmodowanie biosa, ja w moim asrocku k8mf4g-sata2 mam podkręconą na 500 :) . Jednak wydajności to zbytnio nie poprawia :cry: . Chyba więcej daje podkręcenie pamięci :huh: , bo to szyna 64bit i z resztą kompa musi się podzielić przepustowością :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big JASNY Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A co jest lepsze GF 6100 na AsRocku czy GF 4 MX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 6100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...