bartekd Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam, czy jest możliwość dokupienia/naprawienia/wymiany itd. szklanej powłoki w oddtwarzaczu mp3, takim jak na fotce zamieszczonej niżej, na nową? Odtwarzacz mimo pęknięcia działa bez zarzutu. Gwarancja pewnie tego nie obejmuje, bo jest to uraz mechaniczny z mojej winy. Ciekawe jestem czy jakiś serwisant, niekoniecznie z firmy, w której zakupiłem dany oddtwarzacz by się podjął i jaki byłby to koszt i oczywiście czy w ogóle jest taka możliwość. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mi pękł tak wyświetlacz z Creativa Muvo:/ Qmpel ma to samo, nie wiecie czy takie coś uwzględnia gwarancja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 @bartekd mysle ze ktos by sie tego podjal. Ale szukaj kogos kompetentnego zeby ci nie spierdzieli playerka. @exe1987 no pod gwarancje to raczej to nie podchodzi tak jak wszystkie zewnetrzne uszkodzenia mechaniczne ktore moze spowodowac urzytkownik bez potrzeby rozkrecania urzadzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No domyślam się, jednak dziwi mnie to że qmpel w tez w muvo ma ten sam rodzaj uszkodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Sluchaj nie zaszkodzi sprobowac to pod gwarancje dac. Zdarza sie ze przyjma tak jak np. gdy wentylek zaczyna furkotac w xc-80 to wymieniaja przewaznie. No ale to troche inna sytuacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość recK Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 No domyślam się, jednak dziwi mnie to że qmpel w tez w muvo ma ten sam rodzaj uszkodzenia ;)U mnie tak samo - peknieta szybka wyswietlacza, kolezanka tez to miala. Widocznie taka przypadlosc MuVo ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 http://allegro.pl/item103493387_szybki_mp3_mp_3_okazja_.html ??? o takie szybki chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...