Lol~ Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam ! Jaki polecacie router do rozdzielenia chello 2 mb na 2 kompy ? Prosze o podanie 1 modelu bezprzewodowego i 1 zwyklego . Nie sugerujcie sie cena tlyko prosze o polecenie jakiegos porzadnego sprawdzonego routera . pozdr Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Lol~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) kabel DLink DI-604 WLAN DLink DI-524 54Mp/s Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) kabel DLink DI-604 WLAN DLink DI-524 54Mp/s Czytalem o tym modemie i ludzie pisza ze sie wiesza i gzreje . Moze jednak cos lepszego ? , bo nie chcialby, aby router sprawial mi problemy - wole ta 100 dolozyc moze cos takiego ? http://sklep.benchmark.pl/pelny_12417.html pzodr Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Lol~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ja mam DI-604 po wgraniu nowego Firmware Version: V3.01b1 ruter pracuje bez przerwy od 5 miesiecy i ani razu nie zerwal polaczenia i nie zawiesil sie, dziele chello 1MBit na 2 kompy w domu, ja sugerowalem sie cena kupujac ten ruter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ja mam linksys WAG54G i jestem zadowolony, jak się cżłowiek w nim zorientuje to wręcz bajka, dobry do np neostrady :) do 5 kompów (4lan +1wifi) adsl up to 25Mbps , 2,4ghz z firewallem i restzą pierdół obsługiwaną manualem lub automatem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...