jul23 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Więc tak po dłuższym szukaniu pytaniu się ludzi itd, nadal mam problemy. Wybrałem w końcu: Acer TravelMate 4670 Słyszałem że niby mają do bani obudowy czy może to ktoś mi wyprostować.Bo zaczynam wątpić. Miałem wybrać Dell Inspiron E1705 , ale raczej go nie dostane w moim mieście a czy gdzieś dalej nie wiem, w sumei mam czas na wybranie modelu do jutra do godziny 14 potem furtka mi się zamyka. Napiszcie mi czy ten wybór jest dobry i jeśli ktoś miał z nim styczność może coś powiedzieć. Przeznaczenie notebooka tylko edytory internet filmy czasami coś bardziej wymagającego (blender-ale raczej swojąstacjonarke do tego wykorzystam :D) gry raczej nie a nawet bardziej jak nie. Ma być cichy stabilny chłodny i ma mi pięknie "grać" :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 standardowo - tylko nie Acer, nie wiem jak go mogłeś postawić koło della i toshiby :blink: dell-a nie dostaniesz, bo prawie nikt tym nie handluje w Polsce, z Toshibą będzie łatwiej, pozostaje Ci jeszcze FS, albo ASUS jeśli ma to być laptop do 6k to mogę spokojnie polecić Ci Asusa A6JA-Q006, zastanów się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja bym polecał toshibę albo Acer Aspire 5652 WLMi - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=193429 Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 w media markt sa Asusy Z92VA za niecałe 3800, wlasnie stałem sie jego posiadaczem, jest to Asus A6VA tyle ze bez kamerki, bluetootha, myszki i torby. W markach w Wawie jest jeszcze pare sztuk, zaraz sie biore za testowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmbn Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 w media markt sa Asusy Z92VA za niecałe 3800, wlasnie stałem sie jego posiadaczem, jest to Asus A6VA tyle ze bez kamerki, bluetootha, myszki i torby. W markach w Wawie jest jeszcze pare sztuk, zaraz sie biore za testowanie :) W którymś wątku były opisane negatywne wrażenia nt matrycy w Asusie A6JA, więc nie wiadomo co teraz wkładają do A6VA. Może warto się zastanowić nad tym: Toshiba P100 Tutaj troche na temat tego modelu, ale w innej konfiguracji: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=50570 Inny ciekawy model to Hp nx9420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...