Skocz do zawartości
jul23

Potrzebuje Lapka Budżet(4k Zł - 8k Zł Z Przewagą Do Amx 6k Zł)

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak po dłuższym szukaniu pytaniu się ludzi itd, nadal mam problemy. Wybrałem w końcu:

Acer TravelMate 4670

Słyszałem że niby mają do bani obudowy czy może to ktoś mi wyprostować.Bo zaczynam wątpić.

Miałem wybrać Dell Inspiron E1705 , ale raczej go nie dostane w moim mieście a czy gdzieś dalej nie wiem, w sumei mam czas na wybranie modelu do jutra do godziny 14 potem furtka mi się zamyka.

Napiszcie mi czy ten wybór jest dobry i jeśli ktoś miał z nim styczność może coś powiedzieć. Przeznaczenie notebooka tylko edytory internet filmy czasami coś bardziej wymagającego (blender-ale raczej swojąstacjonarke do tego wykorzystam :D) gry raczej nie a nawet bardziej jak nie. Ma być cichy stabilny chłodny i ma mi pięknie "grać" :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

standardowo - tylko nie Acer, nie wiem jak go mogłeś postawić koło della i toshiby :blink:

dell-a nie dostaniesz, bo prawie nikt tym nie handluje w Polsce, z Toshibą będzie łatwiej, pozostaje Ci jeszcze FS, albo ASUS

jeśli ma to być laptop do 6k to mogę spokojnie polecić Ci Asusa A6JA-Q006, zastanów się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w media markt sa Asusy Z92VA za niecałe 3800, wlasnie stałem sie jego posiadaczem, jest to Asus A6VA tyle ze bez kamerki, bluetootha, myszki i torby. W markach w Wawie jest jeszcze pare sztuk, zaraz sie biore za testowanie :)

W którymś wątku były opisane negatywne wrażenia nt matrycy w Asusie A6JA, więc nie wiadomo co teraz wkładają do A6VA.

Może warto się zastanowić nad tym: Toshiba P100

Tutaj troche na temat tego modelu, ale w innej konfiguracji: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=50570

Inny ciekawy model to Hp nx9420

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi