elliotek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mam duzy problem z Synaptics TouchPad wszytko bylo do dzis ok, ale jak wlaczylem przed chwila notebooka to nie dziala mi stukanie w touchpada (tzn. nie moge otworzyc katalogu itp. stukajac w touchpada) Pamietam jak instalowalem winde to mialem problem wlasnie z driverami i poprawnie dzialaly tylko te dolaczone i na nich wlasnie dzialalem ale dzis niestety juz nie dzialaja zbyt dobrze. najnowsze niestety tez nie. jak wyinstaluje sterowniki to klikanie dziala, ale wtedy nie dziala scroll a go czesto uzywam. macie jakies pomysly? moze strasze drivery? Version 7.13.2 - te caly czas dzialaly Version 8.1.2<najnowsze> - te w ogole moze macie jakas inne wersje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zakladam, ze sterowniki masz z www.synaptics.com? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 To może być dość prosty problem. Jak masz w system tray ikonke synaptica to kliknij prawym klawiszem i sprawdź czy masz zaznaczone "stuknij aby kliknąć". Ostatnia opcja. Popróbuj też z Fn+F7 bo gdzies można było przestawić z opcji wyłączenia konsloli całkowicie na zablokuj kliknięcie. Ewentualnie przywróć ustawienia domyślne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 To może być dość prosty problem. Jak masz w system tray ikonke synaptica to kliknij prawym klawiszem i sprawdź czy masz zaznaczone "stuknij aby kliknąć". Ostatnia opcja. Popróbuj też z Fn+F7 bo gdzies można było przestawić z opcji wyłączenia konsloli całkowicie na zablokuj kliknięcie. Ewentualnie przywróć ustawienia domyślne. stuknij aby kliknac bylo caly czas zaznaczone:D problem sie juz rozwiazal, zainstalowalem jeszcze raz dzis sterownik, tym razem te ostatnie ktore wczesniej nie dzialaly, teraz dzialaja:D tak wiec szczerze nie mam pojecia o co w tym wszytkim biega....:D ale wazne ze dziala:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...