Ocean Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Hej Mam dylemat, dwie opcje: Co mam widac w sig, teraz co zmienic 2GB ram + 7600GS czy zostac przy 1GB ram,a kupic 7600GT Powiem, ze malo gram interesuje mnie gra Oblivion i w ciagu 2 miesiecy (o, ile sie nie spoznia) NWN2 2GB ram napewno przerzuci sie ma lepsza prace w windows czy takze przyda sie do wumienionych gier? gram w 1024*768 bez wygladzan, ale lubie wysokie detale. Jakie sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja bym wziol 1 opcje i oc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie zakup mocniejszej karty graficznej. RAM zawsze łatwiej dokupić w razie potrzeby lub przypływu gotówki bez bawienia się w wymianę komponentów. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 do tego nie wiadomo jak te ddr2 w gs bedą się kręcić a w windzie praktycznie nie zobaczysz różnicy w pracy pomiedzy 1 a 2 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...