bule Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Hej, dziś pierwszy raz zauważyłem, że w moim lapku nagrzana jest matryca - obudowa na dole i ok 2-3 cm matrycy. Wczesniej nie zwróciłem na to uwagi - czy to jest normalne? :blink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tak,bo na dole, pod matryca jest zainstalowana lampa CCFL(tzw.backlight),ktora ja podswietla.W niektorych laptopach z wyzszej polki sa dwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Tak,bo na dole, pod matryca jest zainstalowana lampa CCFL(tzw.backlight),ktora ja podswietla.W niektorych laptopach z wyzszej polki sa dwie...U mnie dwie ale się nie grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 u mnie to miejsc gdzie mowisz nagrzewa sie od karty graficznej przez noc jak jest klapa zamknieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 U mnie w lapku się nagrzewa na dole, i w dwóch monitorach lcd w pracy zauważyłem że również, wydaje mie się ze to naturalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...