kondrix Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Potrzbny mi komputer do biura, glownie www. 1. Szybki: szybko sie wlacza, blyskawicznie odswiezaja sie strony www. 2. Cichy: furgoczacy wentylator na kooprocesorze raczej odpada. Wiem moge zmodowac na jakis pasywny ale, raz, ze gwarancja dwa ze nie chce dlubac 3. Bezserwisowy: tzn wentylatorki jezeli w ogole to wolnoobrotewe zeby nie trzeba bylo ich co 2 miesiace wymieniac, chlodzenie wodne tez raczej odpada. *Synchronicznie Zalezy mi na tym aby procek i pamieci pracowaly synchronicznie i mozliwie najszybciej. Wybralbym cos po prostu z najwyzszej polki ale boje sie ze jak to poskladam okaze sie ze cos sie gryzie i wydajnosc diabli wzieli. Jezeli ktos ma juz taki komputer, albo komus zmontowal, prosze o specyfikacje. *Procesor Nie wiem tez czy AMD64, czy Intel. Amd podobno jest chlodniejszy ale moze intelowskie maja wiecej cache L1. Chetnie uslysze wasze opinie. *Plyta, Cpu, Ram. Oprocz tych trzech rzeczy wiem ze powinien byc odpowiednio mocny zaislacz, reszta jest malo istotna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A ile masz $ na kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondrix Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 5000 brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Czy palujesz oc kompa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondrix Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Czy palujesz oc kompa ??nie planuje oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 1. Intel Pentium 920 2. Asus P5WD2 3. 2x 1gb patriot/geil ddr800 4. samsung 250gb sata2 5. gf 7600gs 6. benq 1650 7. zasilacz topower p3, tagan u22, seasonic s12 8. scythe ninja plus 9. buda obojetnie jaka, ale najlepiej jakas duza zeby był dobry obieg powietrza jesli chodzi o cene to mysle ze sie bez problemu zmiesciłem, tak na oko to bedzie to gdzies koło 4k zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondrix Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) @ D@vid 5000 bez monitora @torque8 dzieki za konfig, bardzo mi sie podoba. Przepraszam za glupie pytania: -intel pentium 920? ale co oznacza 920? Moza jakis link to tego produktu w sklepie internetowym? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez kondrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 920 nazwa serii:) procek jak marzenie nie tylko do biura:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...