Barti14 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, Wczoraj złożyłem sobie komputer (Duron 1000 mHZ, Chaintech 7AIA5(E) (Apollo KT133A), Riva TNT2 32MB M64, 128 MB SDR) i zainstalowałem system. Jedynie co zrobiłem to zainstalowałem sterowniki od dźwiękówki. Zainstalowałem GTA: Vice City ( niestety tnie ;( ) ale działa. Postanowiłem zainstalować sobie NFS:U. Odpalam instalacje, wszystko pięknie aż tu nagle przy samym początku instalacji taki error: http://img160.imageshack.us/img160/280/error0du.jpg :/. Niby dalej się instaluje w tle, a jak się zainstaluje to jak odpalam widzę filmiki a po filmikach w menu widze same kwadraciki http://img81.imageshack.us/img81/5852/menu9hn.jpg (muzyka normalnie gra...) ... Co mam zrobić? :( Domyślam się że to pewnie wina jakichś sterowników albo cuś... BTW. Instalacja VIA 4 in 1 nic nie daje. Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Barti14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Riva TNT2 32MB M64 to za stara karta zeby chodzily nowsze gry..... Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) ten błąd na początku nie ma wpływu na to co masz w menu, w ogóle dziwie się, że się ta gra na tej grafice odpaliła niestety - musisz odpuścić sobie ten tytuł... Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 w wymaganiach jest chyba ze karta musi mieć minimum 64mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 lol? mi sie na tnt2 nie udalo wogole nfs:u odpalic :) on ma ten plus ze chociaz sie uruchomila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...