Jang Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jakoś już nie mam sił przy tym haśle, przegrzebałem cały komputer.Jak ktos chce w otoczeniu sieciowym wejśc na mój komputer to hasło sie pokazuje, wie ktos jak to konkretnie usunąc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jakoś już nie mam sił przy tym haśle, przegrzebałem cały komputer.Jak ktos chce w otoczeniu sieciowym wejśc na mój komputer to hasło sie pokazuje, wie ktos jak to konkretnie usunąc ??wejdź w panel sterowania, narzędzia administracyjne, zarządzanie komputerem, urzytkownicy i grupy lokalne, urzytkownicy, masz listę urzytkowników i mozesz edytować hasła:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 wejdź w panel sterowania, narzędzia administracyjne, zarządzanie komputerem, urzytkownicy i grupy lokalne, urzytkownicy, masz listę urzytkowników i mozesz edytować hasła:)No wlasnie tam zmienialem zeby nic nie bylo"zadnego hasla" i dalej kicha, moze mam zrabany system juz ?? jest to mozliwe ze nie łapie tych ustawien ??Tak woogle to sie zastanawiam po co to hasla dali domyslnie,tak samo jak windowsie 2000 <_< Nie ma to jak czasy win98 kiedy siec i komputery byla udostepniana jednym klilnieciem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a napewno masz cos udostepnione ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 byly topici konto goscia zabezpieczenia i udostepnianie na danym pliku albo folderze dostep sieciowy w gpedit.msc jak pojawia sie komunikat to: Gość no pass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a napewno masz cos udostepnione ? tak mam, narazie grzebie jeszcze i te hasło nie chce zniknac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 uruchom takie coś jak Konfiguracja sieci w domu czy cos.. ikonka domku... Zada Ci parę pytań i potem problem z hasłem w magiczny sposób zniknie :) Do tej pory nie doszedłem w którym miejscu się usuwa to hasło ale działa.. Przynajmniej u mnie działało i u innych którzy mieli podobny problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...