kelcior Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) jw. wszystko jest podlaczone, przy uruchomieniu slysze 3 dzwieki pc speakera (1 dlugi 2 krotkie) i tak w kolko prubowalem przelozyc pamieci do innych slotow bez skutku, jeszcze raz zakladalem karte graficzna, wyczyscilem tez pamiec cmos ocb ? :cry: sprzet jak w podpisie aha oczywiscie nic nie bylo podkrecane sry jesli zly dział Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 plyta jest przykrecona do obudowy? moze robi jakies zwarcie sproboj ja odkrecic i wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 nie uwierzycie, wlasnie rozkrecilem kompa i zaczalem wszystko wyjmowac zeby jeszcze raz przykrecic plyte glowna i.... przy zdejmowaniu acfreezera64 PROCESOR ZSZEDL RAZEM Z NIM byl doslownie przyklejony az ciezko go bylo oderwac (pasta arctic silver 5) czyli prawdopodobnie to byl problem? i jak to mozliwe ze procek zszedl z chlodzeniem, sam go zakladalem wszystko weszlo jak nalezy nie ma zlamanej zadnej nozki, zasinalem tym bolcem zaskoczylo a tu takie cos czy to moglo cos spowodowac nieporzadanego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Procek przyssany do chłodzenia nie był przyczyną tego problemu, na pewno. Jak ma wszystkie nóżki, to nic się nie stało. Sprawdź działanie zestawu poza obudową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) uffff dziala, to bylo jednak przez ten wentyl, nie mam pojecia jak to sie stalo ze procek sie nie zatrzasnal i wylazl z ACF64 przyklejony o_O na szczescie jest ok po tym jak go wlozylem jeszcze raz, spadl mi kamien z serca :P najadlem sie strachu. Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Na przyszłość nakładaj mniej pasty. Wbrew pozorom jej duża ilość również może powodować brak kontaktu rdzenia z radiatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) ok thx za rady :* ps. ladnie sie sprawuje ten arctic silver 5 na standardowej pascie z ACF64pro mialem 33-34 C idle, w stresie nawet 40-41 teraz na arctic silverze 30 idle, 38 stres :) chociaz i tak wydaje mi sie ze dosc sporo, skoro nie byl wogole podkrecany :/ Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...