Barti14 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam, Jestem nieszczęśliwym posiadaczem Rivy TNT2 M64 32MB. smilies/wink.gif Po złożeniu komputera i instalacji nowiutkiego systemu wszystko jest ok. Nie instalowałem żadnych sterowników do grafiki. Zainstalowałem grę Medal Of Honor: Allied Asault. Po uruchomieniu widzę komunikat: "GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem" ... Próbowałem zainstalować sterowniki nVidii do GF i TNT2, ale nie mogę bo przy instalacji jest taki oto error: http://img149.imageshack.us/img149/8834/ehh7ku.jpg . Zainstalowałem sterowniki Omegi, ale to nic nie daje - jest to samo. :/ W innych grach też nie wykrywa OpenGL'a - np. w Maxie Paynie 1 mogę grać tylko na D3D. :/ Co mam zrobić? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Barton. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zmien na starsze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Polecam 40.72 WHQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Polecam 40.72 WHQL do gf3 takze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 do gf3 takze :)A jakże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 No jak instalowałeś jakieś nowe, to one i nawet gf2 nie obsługują, a tym bardziej rivi. Wiem, bo sam przez jakiś czas miałem mx200. Na stronie nvidi pamiętam, że gdzieś można było sprawdzić jakie najnopwsze obsługują wybraną kartę. p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ja pamietam ze zawsze instalowalem z seri 29.xx ale to bylo do Riva TNT 2 pelnej nie tej m64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...