jacusix Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Mam nagrywarke taką jak w temacie...choć jest dosyć stara nadal na niej śmigam bo nigdy nie sprawiała mi kłopotów i nagrywa płytki tak jak podczas czasów jej nowości. Słyszałem o tym, że wgrywając Firmwara od innego modelu zmieni się szybkość nagrywania płyt. Uaktualniłem juz Firmwara na 2.01 i teraz chciałbym (oczywiście jeżeli do tego modelu sie tak da) wgrać od jakiejś szybszej wypalarki. I tu się pojawia mój problem, bo od jakiego modelu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Polecam zajrzec tu: http://www.cdrinfo.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusix Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Byłem tam już ale tematy związane z tą nagrywarką są z 2001 roku. Może przez 5 lat coś, ktoś przykombinował z tą nagrywarką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...