Skocz do zawartości
KAZIK STASZEWSKI

MOZLIWE ZEBY BIOS PADŁ?

Rekomendowane odpowiedzi

WIEM CO OZNACZAJĄ DIODY-WSZYSTKO JEST GUT,A BIOSA CZYSCILEM ZE 20X,SLYSZALEM ZE MOZNA GDZIES FLASHOWAC same kostki,znacie gdzies we wrocłwaiu takie miejsce?

sorry za duze litery

Nie pisz kolego : sorry , tylko Capsa sobie wylacz :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CIAG DALSZY TEGO CO MI ZAMKNELI ?PROCESOR, KARTA I RAMY DZIAŁAJA,NA PLYCIE SIE DIODA ZIELONA I POMARANCZOWA SWIECA,PLYTA ZADNYCH SYGNALOW NIE WYDAJA,ZAUWAZYLEM ZE PO OK.4 SEK.KOMP SIE RESETUJE SAM,ALE CALY CZAS JEST CZARNY EKRAN.

sam miłem podobny problem. PO kilkudziesięciu minutach użytkowania płyta powiedziała nie!

Okazało się że wszystko po kolei było sprawne, tylko płyta za nic w świecie nie robiła "pi" i nei działała. Dyski nie startowały (przynajmniej nie było nic takiego słychać) i kupa. Płyta poleciała do serwisu i dostałem nową która na razie śmiga pięknie...

Gdybyć był z Krakowa to byśmy mogli na gorąco u mnie spróbować (byłby pierwszy raz :wink: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie widzialem poczatku postu ale ja mialem tak na moim msi jak przesadzilem z timingami na pamieci :) plyta sie restartowala co 4 sek

ale mi pomogl reset biosa

sproboj wyjac bateryke i odczekac moze masz cos z ta zworka do resetu nie tak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZWORKA DO RESETU JEST DOBRA BO WCZESNIEJ RESETOWALEM "PARE RAZY":)WLASNIE WROCILEM Z ZERWISU,POWIEDZIELI ZE PRAWDOPODOBNIE BIOS,ALBO CHIPSET,POWIEDZIELI ZE POJEDZIE DO KARAKOWA I ZA TYDZIEN BEDZIE PRAWDOPODOBNIE NOWA,TE KX TAKIE WADLIWE SĄ?

MAM TAKIE PYTANIE:ILE MNIEJ WIECEJ WYCIAGNE Z 1700XP AGOIA NA WODNYM CHLODZIENU? NA 1850MHZ STARTUJE NA TITANIE TB5ALE JUZ W BIOSIE SIE WIESZA,WC COS DA?

MILE WIDZIANA ODPOWIEDZ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...