Kml Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jak to zrobić?? mojej siostrze założyli ISDN ale nic niema skonfigurowane Ja też niewiem oco chodzi może ktoś wyśle jakiegoś linka do stronki na której jest to pokazane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a co to za filozofia?? ja mam isdn i normalnie jak modem sie konfiguruje. isdn to tez dialup i nie ma zadnych specjalow. polacznie i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wszystko robi sie tak samo tylko , zamiast numeru 0202122, wpisuje sie 0202422. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 wszystko robi sie tak samo tylko , zamiast numeru 0202122, wpisuje sie 0202422. a hasło?? użytkownik?? tez PPP , czy podaje te dane Tepsa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 naj lepiej przetransferuj stare dane ,ale jak ich nei znasz to utwoz wszystko od nowa, normalnie w krearorze polaczen. jak pamietam to ja zmienilem tylko ten powyzszy numer. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 no ale od jakiego operatora masz? TPSA ? Ja mam z dialogu (CDI) i po prostu instaluję sterowniki i łącze się dialupem. Trzeba też podać własną nazwę użytkownika i hasło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no ale od jakiego operatora masz? TPSA ? Ja mam z dialogu (CDI) i po prostu instaluję sterowniki i łącze się dialupem. Trzeba też podać własną nazwę użytkownika i hasło :D Mam kolesiowi zainstalować na weekend ISDN bo nie mogą sobie poradzić, SDI itd instalowałem ale ISDN jeszcze nie :oops: .. W dialogu to nawet przy połaczeniach na zwykły modem wymagane jest (było.) wlasne hasło itd.. które oni podawali... Ten ISDN jest w tepsie podłaczony, nie wiem jak z hasłem i nazwą użytkownika. (powiedziałem aby sprawdzili w papierach albo przeszli się do tepsy i dowiedzli, jakie jest hasło itd..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 wszystko robi sie tak samo tylko , zamiast numeru 0202122, wpisuje sie 0202422. NA stronce TEPSY znalazłem nr 0202130 ?? Sa dwa numery dostępowe dla ISDN? I jak z tym hasłem wygląda sprawa w TEPSIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 wszystko robi sie tak samo tylko , zamiast numeru 0202122, wpisuje sie 0202422. NA stronce TEPSY znalazłem nr 0202130 ?? Sa dwa numery dostępowe dla ISDN? I jak z tym hasłem wygląda sprawa w TEPSIE. OK! juz mowie co wiem. numer 0202422 jest to polaczenie cyfrowe tylko dla ISDN. korzystasz z niego w przypadku gdy nie masz wykupionego w tepzie ryczaltu internetowego. jak masz go wykupionego to wtey laczysz sie przez 0202130 i wpisujesz haslo i nazwe uzytkownika jakie tp Ci da. jest program dostepowy ale lepiej robic to bez niego. ja sie tylko zarejestrowalem nim a teraz jade na zwyklym dial-upie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja kozystam z tepsy i haslo mam ppp . apropo numerow dostepowych to jest ich wiele , ale na zwykle polaczenie,jak jest z iloscio numerow na ISDN to nei wiem . kiedy montowalem swoj modem ISDN to gdzies znalazlem wlasnie ten 0202422. nie sprawdzalem na innych. aha i kozystam z pakietu 30 godzin ,co uniemozliwia kozystanie z polaczenia o predkosci 128kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...