Skocz do zawartości
poca

Elegancka Obudowa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje ładnej i stylowej obudowy w ciemnych barwach.

Maksymalna wysokość to 64cm (no może 2cm dalej, ale to już na styk bedzie). Pułeczka mi przeszkadza.

Czego oczekuje. Hmm.

Dużo miejsca w środku. Pełne WC 5cm2 nie zajmuje ;]

Ostatnio dużo się naogladałem obudow które mają mobo do góry nogami. Taka tez by mi odpowiadała.

Nie potrzebuje za wiele miejsc na hdd bo mam jeden teraz i jakoś nie mam zapedów terabajtowych.

Spotkałem taka obudowe...

http://forums.vr-zone.com.sg/showpost.php?...91&postcount=59

Wiem że jest cholernie droga. Szukam tańszego odpowiednika ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio dużo się naogladałem obudow które mają mobo do góry nogami. Taka tez by mi odpowiadała.

zrobię kryptorklamę ale w tej masz dużo miejsca na WC ;F http://www.allegro.pl/show_item.php?item=100023093#photo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz jaka bude teraz ma Pocemon => Chieftec BX-03D-SL-B ;]

Ehh faktycznie nie zauważyłem :)... w takim razie nie widze powodu, aby zmieniać tej budy:P,Lian Li może się bardziej podobać z wyglądu ale jest mniej przestronna, mniej miejsca w srodku... zresztą co kto woli :P. Tutaj jest inny model, ale podobny za 400zł http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1186 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do tego LIAN-LI to ja właśnie też zastanawiam się nad WC i wiecie co wam powiem...

NIE MA NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU Z MONTAŻEM WC W TEJ BUDZIE...

Obudowa jest tak przemyślana że spodnie przegródki na HDD są "wykęcane" i idealnie pasuje tam wtedy chłodnica na 2x120mm... (jakieś 29-30cm długości do przegródki zasilacza jest, nie pamiętam dokładnie ile ale mieżyłem przedwczoraj)

pojemnik wyrównawczy spokojnie zmieści się pod napędami 5,25" (pod miejscem na FDD jest jeszcze sporo miejsca)

Mnie puki co od WC powstrzymuje jednak słyszalna pompka + zupełna nie-mobilność kompa... z drugiej strony mam notebooka więc nie potrzebuje nosić kompa do grania...

PS. Co do obudowy BIG to dla założyciela tematu mam dwie propozycje:

1) Odłożyć jeszcze pare zł i kupić STACKER'a

2) Tania buda BIG TOWER z allegro + MOD za reszte kasy.

Moim zdaniem najrozsądniej.

PS. Jak będziesz miał problem z kupieniem tego Stacker'a to daj znać, pomogę go nabyć w dobrej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi