Skocz do zawartości
Gość seraf

631 I Reszta Nareszcie W Polskich Sklepach

Rekomendowane odpowiedzi

to seri 9xx nie było do tej pory w pl? heh. w czechach są już chyba od miecha..

Oczywiscie ze byly, nawet od 2.

Ale nie pisalem o serii 9 ale o 631 i reszcie single.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W komputroniku rzeczywiscie są 631 tylko ze chyba 750zł kosztują za to duzym zaskoczeniem była dla mnie cena 920 w wersji tray cos koło 900zł!!!! co mydaje mi sie bardzo atrakcyjną propozycją szczególnie ze wersja box kosztuje chyba 150zł wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W komputroniku rzeczywiscie są 631 tylko ze chyba 750zł kosztują za to duzym zaskoczeniem była dla mnie cena 920 w wersji tray cos koło 900zł!!!! co mydaje mi sie bardzo atrakcyjną propozycją szczególnie ze wersja box kosztuje chyba 150zł wiecej

ale np. w apollo 631 juz 690

a tutaj 4.9 przy 1.3 na powietrzu.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=97172

Mam nadzieje ze to co jest w Polsce to ten sam steping.

pzdr

Edytowane przez seraf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pentium D 805 - 500zł

Pentium 631 - 700zł

Pentium 920 - 975zł

apollo.pl

gdyby tak ten 631 był troche tańszy....

jak tak patrze po necie - to ten procuś o/c teamu jakiś kulawy jest - na XS wiele takich robi 5,3Ghz (ok. 1,5v) w dual spi 32m stabilnie na AC przy ok. 60*C ...

a oni ledwo 5,9Ghz na azocie i próbce 16M...

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pentium D 805 - 500zł

Pentium 631 - 700zł

Pentium 920 - 975zł

apollo.pl

jak tak patrze po necie - to ten procuś o/c teamu jakiś kulawy jest - na XS wiele takich robi 5,3Ghz (ok. 1,5v) w dual spi 32m stabilnie na AC przy ok. 60*C ...

mi bardziej odpowiada 4.9 przy 1.3v

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pentium D 805 - 500zł

Pentium 631 - 700zł

Pentium 920 - 975zł

apollo.pl

Nie wiesz dokładnie co było itp, a piszesz, że kulawy. Myślałeś że na mobo bez modów zrobimy nie wiadomo ile ? Po zalaniu mobo wodą przez Demka, najprawdopodobniej mody wszystkie pady. Wcześniej wsio działało a potem lecieliśmy na mobo takiej jak wychodzi z sklepu, więc czego można było chcieć. Nie dało się podbić vcore i dlatego 5.9GHz max stabilne, ba powiem, że gdybyśmy mieli więcej czasu to na 200% wynik byłby lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh niestety czasu nie bylo na targach :(

zadna 805 pod azot nie poszła :(

A co do wyniku to jak juz powiedział Devilek na nie zmodowanej mobo to nic lepszego sie nie da uzyskac :(

szkoda szkoda szkoda.... Złosliwość rzeczy martych.

Mimo wszystko podziwam chlopakow, bo robili co mogli aby ratowac sytuacje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz dokładnie co było itp, a piszesz, że kulawy. Myślałeś że na mobo bez modów zrobimy nie wiadomo ile ? Po zalaniu mobo wodą przez Demka, najprawdopodobniej mody wszystkie pady. Wcześniej wsio działało a potem lecieliśmy na mobo takiej jak wychodzi z sklepu, więc czego można było chcieć. Nie dało się podbić vcore i dlatego 5.9GHz max stabilne, ba powiem, że gdybyśmy mieli więcej czasu to na 200% wynik byłby lepszy.

To przepraszam - ktoś napisał że na modach zrobiliście ledwo 5,9Ghz, później mody padły.. więc myślałem że te 5,9Ghz przy jakiś 1,75v ;)

Wobec tego MEA CULPA...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wejdzie conroe to bedziemy chyba pentaki na wiaderka kupowac... :D

Sam jestem ciekawy cen 930 i podobnych.

Chociaz jezeli tylko nowe plyty z 965 i 975 beda obslugiwaly

conroe to starsze p4 nadal znajda duza ilosc nabywcow.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi