MAGIC Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 mam taką płyte główną ABIT SL6 jak ktoś ma taką płyte bardzo prosze o zapodanie skana stronki z ustawieniami DIP-switchów pilnie potrzebuje instrukcji do ustawień DIP switchów na tej płycie mam procka Celeronka 633Mhz i chce go ustawić na 733-750Mhz bo na takich taktowaniach chodził na innej płycie Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ftp://ftp-usa.abit.com.tw/pub/download/ma...english/sl6.pdf tu masz manual do tej płyty razem z zustawieniami zworek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) OK mam dzięki Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez MAGIC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...