FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Siema. Chciałem sobie sprawić na chipset modo takiego właśnie zalmana: Ale mam problem.Nieznam żadnego sklepu <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> by go miał na stanie.Czy wie ktoś gdzie go można kupić?Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a wiesz jak tosie robi?, wpisuje sie w googlu "nb32j+sklep"... discotech... ehh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 4maxcool też chyba ma!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 4maxcool też chyba ma!!!Maja na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 4max niema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Jak nie ma jak ma sam dzisiaj widziałem !!!! SKLEP --> AKCESORIA --> Troszke w dól i jest, pod radiatorami na memorki .... kosztuje 29 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ale koło tego ogłoszenia widnieje takie czerwone kółko czyli niema na stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 FumFel_20 : jeden szczególik - ten jakże użyteczny radiator jest pomimo swego koloru ... Aluminiowy. ... tak - nie zauważyłem tego wcześniej :oops: w związku z tym zrezygnowałem z kupna ww. i właśnie szlifuję stary radiator od cpu ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 http://sklep.barwkomp.pl/opisP.php?kodprod...od=TWRADZMNB32J Choć głowynie dam że jest. Trzeba napisać na sklep@barwkomp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 CthulpiSS aluminiowy?!? fuck to troszke źle :? Masz go?Jaką masz temp na chipsecie? (pytam bo masz jak się nie myle jeszcze GIGABYTE 7VAX tak jak ja).Już zamówiłem go to wypada zapłacic i odebrać...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Fumfel dzieki za linka ja tez zamowilem - bedzie mi chlodzil Southbridge na moim Epoxiku :))) a w ogole to wejdz na strone Zalmana tam jest fajne demko we flashu jak zalozyc to gowno :) i to mi sie podoba a co do materialu to i tak dali jakies dobre ALU do budowy tego radiatora - przy tych wymiarach to czy miedz czy alu i tak bedzie dobrze chlodzic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mam tego Zalmana na NB i chlodzi dobrze. Niestety nie podam Ci temperatury chipsetu, bo mam czujnik w innym miejscu na plycie, ale w dotyku jest zimny lub (czasem) ledwo cieply. Jesli masz dobra cyrkulacje powietrza w budzie, to spokojnie mozesz go zalozyc. Aha, kupilem go na allegro (mozna sie potargowac) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 CthulpiSS aluminiowy?!? fuck to troszke źle :? http://www.zalman.co.kr/english/product/nb32j.htm Heatsink Specification 1) Model: ZM-NB32J 2) Dimensions : 37(L) X 37(W) X 32(H) mm 3) Material : Aluminium 6063T5 4) Weight : 36g Masz go?Jaką masz temp na chipsecie? (pytam bo masz jak się nie myle jeszcze GIGABYTE 7VAX tak jak ja) mam 7VAX po zainstalowaniu WCooling nie mam już żadnego przepływu powietrza w obudowie (zasiłka na zewnątrz) więc temp. na chipsetcie oscyluje na poziomie 44 - 48 jest to już ZA dużo, więc właśnie montuje stary, odrobinę zmodyfikowany Alu radiator - obaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Kurna chyba też rozwale jakiś radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Załóż cośze starszych modeli do durona, powinien sie zmieścić dobrze chłodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Sprubuje radiator od titana aluminiowy spiłować i zasadzić :) A jest dość duży :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 pilowac titana - szkoda niszczyc radiator :-/ lepiej znajdzz jakis mniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Limerro troszke się spuźniłeś, już spiłowany :) Ale teraz musze tiertło dorwać bo jak wierciłem dziurke na wsadzenie tych plastikowych pałeczek to się połamało :) Jutro napewno już będe miał zrobione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Aha, tak na marginesie to ten radiator standardowo przymocowany w gigabyte 7va** to też jest z aluminium.wiem bo chciałem troszke papierem wodnym wygłądzić spud to w rogach się ta farba zdrapała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Aha, tak na marginesie to ten radiator standardowo przymocowany w gigabyte 7va** to też jest z aluminium.tak oczywiście - mnóóóóstwo firm maluje teraz radiatory na "miedziano" a ten konkretny nie jest chyba na dodatek z jednego kawałka Alu - dziś rozebrałem kompa na części pierwsze, zdjąłem ponownie to coś, przyjrzałem się i mam wrażenie że finy są "dodane" do płaskiej podstawy. A fe ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...